40-es mentálisan sérült szűz férfiként van bármi értelme a hátralevő 20 évnek ?
Nulla tapasztalattal, leépült aggyal és testtel , az impotencia határán, van értelme dagadt elhagyott öreg nőkért küzdenie hogy hátha szóba állnak velem , miután már 30-50 pasi átment rajtuk és kidobták, elhasználták testileg lelkileg?
Van értelme egyáltalán élni ha csak ennyi jut az életből ?
19, épp ezt akartad, ha te vagy az akiről beszélek. Hogy együtt legyen az első. És nyitott voltam rá addig a pontig amíg kedves voltál, és nem hordtál le a sárga földig.
Ha az a felhasználóneved (nyugi, az anonimitás érdekében kicsillagozom, pedig akár ki is írhatnám azok után amiket a fejemhez vágtál) hogy Net*******gés, akkor veled beszéltem.
Mellesleg az hogy valaki szűz, nem azt jelenti hogy nem látott/tapasztalt mást. A konkrét behatoláson kívül is vannak a szexualitásnak különböző formái.
A páromé pedig kisebb annál amit te írtál, és nekem pont megfelelő a mérete. Ha a gyk-s mesékből meg nagyotmondásokból indusz ki akkor persze hogy azt hiszed hogy az átlag pasinak 18-20 centis van, meg hogy az átlag nőnek akkora kell, de attól még ez nem így van.
#24 ha tudtam volna hogy működik a világ nem kellett volna , de nem tudtam és ezért nem is mentem ....
Igy jártam
#27 igazad van nem akarok prostihoz menni, nem akarok azért fizetni amit mindenki más ingyen megkapott egész életében.
Ha elolvasod a kérdést láthatod hogy tanácsot kértem nem sajnálatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!