Mi értelme így élni?
Gyakorolj zen meditációt, és haladd meg a gondolkodást.
A zenben le lehet választódni a gondolatokról/érzelmekről - és megtapasztalni az ürességet/teljességet.
Ez a leírhatatlan tapasztalás egy üres, unalmas, semmi - amit az épp aktuális "jelen" pillanatban lehet elérni.
Sok gyakorlással ez stabilizálható, és meg lehet benne maradni.
A lényeg az hogy nem kell kinyiffanni ahhoz hogy elhagyjuk a gondolkodást! Itt is meg lehet csinálni ebben az emberi testben. Csak rendszeres gyakorlás kérdése az egész. (Mégis jobbnak tűnik, mint feladni az egészet.)
Kedves kérdező amúgy én is drogfüggő vagyok már 18 éve. Most 36 leszek. A nevemmel ellentétben nem csak füvet szívok, hanem lövöm is magam mindenféle ismeretlen dizájner droggal. Voltám már rövidebb ideig hajléktalan stb. Úgy elmentem ennek a drogos életmódnak a végéig.
Ha nekem ilyen helyzetben javított az életmódomon egy kis meditáció, akkor lehet hogy neked is beválna. Bár ez csak tipp.
Ha meg le akarsz állni, akkor érdemes elmenni drogamubullanciákra, és onnan beküldenek rehabra - amit ha végig csinálsz van esély bármiről lejönni.
Tudom én hogy nehéz ez az egész, de végül is a te életed. Te tudod merre érdemes tovább menni..
Amúgy meg kérdező ha van kedved a drogos párkapcsolatokról olvasni, akkor én írtam már róla leírást. A függőség nagyon gáz, mert ha nem is akarod átterjedhet arra akit igazán szeretünk. Én voltam a 4-es
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
ha budapesti vagy és lenne kedved barátkozni, írj!
nekem sincsenek barátaim.
28f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!