A magányos embereket ki várja otthon meleg vacsorával?
Figyelt kérdés
Sokan vannak akik reggeltől estig dolgoznak,este hazaérnek fáradtan.Milyen jó is az,amikor nem kell fáradtan még nekiállnunk főzni mert a párunk hamarabb hazaért mint mi és már megfőzött.A mi dolgunk mindössze az,hogy berakjuk az ételt a mikrohullámú sütőbe,megmelegítjük és megesszük.De sajnos nálam ez nem így működik mert egyedül élek.Jó lenne,ha engem is várná valaki otthon meleg vacsorával.2021. márc. 30. 21:08
31/40 anonim válasza:
Mikor épp nem vagyok otthon, akkor mindig bemászik az ablakon egy mumus és az főz nekem mire hazaérek. Tegnap pörküttet főzött.
32/40 anonim válasza:
30. Gondolom a pasija is lusta főzni, akkor miert baj, ha ő is az? Egalban vannak.
33/40 anonim válasza:
30-as! Elég érdekes a felfogásod. Miért nem dolgozol te is irodában? Most otthon lehetnél maszk nélkül. Meg nem biztos, hogy lusta főzni, egyszerűen nincs kedve hozzá.
34/40 anonim válasza:
Nekem nem ennyire kardinális kérdés, hogy mit zabálok este. A feleségem általában előbb ér haza és az esetek 90%-ában főz is, de ha fáradt vagy nincs kedve akkor rendelünk vagy eszünk hideget. Engem sokkal jobban zavarna az, ha nem lenne kihez hazamennem, nem lenne kivel beszélgetnem.
35/40 anonim válasza:
Rendelj meleg vacsorát, ha annyira hiányzik neked, feltéve, hogy este 8-ra hazaérsz.
Másik opció, hogy rendelj a munkahelyedre és otthon melegítsd meg!
36/40 anonim válasza:
Van párom, de még így se várjuk egymást soha meleg vacsorával, egyikünk se szeret meleg ételt enni este. Szóval ilyen szempontból egyáltalán nem bánnám. :D
37/40 anonim válasza:
Válásom óta kénytelen vagyok idős anyámmal élni. Mit nem adnék, ha végre magányos lehetnék, egy saját lakásban.
Persze úgy, hogy azért látogatnám.
38/40 anonim válasza:
33-as
"Miért nem dolgozol te is irodában?" - Azért mert engem nem vesznek fel oda, mert nincs hozzá végzettségem. De én azért inkább nem is dolgozom sehol, mert a maszk kötelező majdnem mindenhol.
39/40 anonim válasza:
38-as! Hát ez az! De nehogy már az legyen a hibás, akinek van végzettsége!
40/40 anonim válasza:
Kicsit régi kérdés de azért én is reagálnék rá.
17 éves vagyok és sajnos egyedül élek,magamra főzök, mosók,takarítók.
Rossz azzal tudattal haza jönni fáradtan egy megerőltető gyakorlatból,hogy nincsen othon senki...de a világ nem ál és én sem (; .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!