Egyetemi tanulmányok után otthon vagy albérletben érdemes lakni?
25 éves végzett egyetemistaként érdemes egy idegen városba költözni munka miatt?
Esetleg érdemesebb a szülőknél lakni és pénzt félre tenni?
Kicsit félek az albérlettől/magánytól.
Ha lenne egy barátnőm nem gondolkoznék az albérleten.
Ha családdal maradok otthon tudnék félre tenni pénzt és nem lennék egyedül. Önálló vagyok kollégista voltam, de ott legalább nem voltam egyedül és voltak csoport társak.
Ha albiba megyek egyedül lennék és havonta X ezer forintot fizethetnék.
Az a baj a munkahelyen kívül pláne most ebben a helyzetben nehéz barátokra/barátnőre szert tenni.
A munka már nem olyan, mint az egyetem. Sokkal kevesebb szórakozási lehetőség van munka mellett.
Barátokat max a munkahelyen tud össze szedni az ember és max ha van valami hobbija az embernek.
Nem akarok mama hotelba maradni örökre, ha lenne komoly kapcsolatom már holnap költöznék albiba.
Nekem már nem hiányzik a buli és idegen társaság.
Célom tapasztalatot szerezni szakmámban és egy barátnő, akivel tudjuk építgetni a közös jövőnk.
és amíg nem hosszútávú a kapcsolat, anyuhoz viszed fel a lányt?
költözz el, bérelj szobát egy lakóközösségben, és akkor szocializálódsz is valamennyit. ha otthon maradsz anyunál, majd ötvenévesen fogsz elköltözni, mert addig "lakásra gyűjtesz"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!