Lassan annak az embernek kell elnézést kérnie aki normális?
Figyelt kérdés
Az hogy nem érdekel senkit hogy becsületes vagyok,hogy nem hazudozok,hogy becsületes vagyok,hogy dolgozom,hogy nem iszom nem dohányzom az egy dolog.De én úgy érzem hogy rossz szemmel is néznek rám akik ismernek.Még a végén elnézést kell kérnem amiért nem vagyok egy szemét ember.Más is szokta így érezni?2021. márc. 30. 07:26
31/38 A kérdező kommentje:
És ide vezetem vissza,hogy annyi magányos férfi van,hogy a mostani 30-asok mint én is nem voltak katonák.Valamiért berögződött az emberekbe,hogy az igazi férfi az a katonás típus.Akit a nő tisztel,akire felnéz,aki mellett biztonságban érzi magát,aki tud küzdeni,aki megvédi a nőt,a legtöbb mostani férfiról ezt nem feltételezik,mivel tudják hogy egy mostani fiatal férfi nem volt katona.
2021. márc. 30. 09:05
32/38 anonim válasza:
31: Férfiak és nők között is van maszkulinabb és feminimebb típus. Ez egy hülye sztereotípia, hogy a férfinek erősnek és határozottnak kell lenni, meg el kell vinnie a Földet a hátán... Ne dőlj be ennek !
33/38 A kérdező kommentje:
32 a mostani fiatal férfiakról az az általános vélemény, hogy nem férfiasak.Nem viselkednek férfiként.És sokan ezt azzal kapcsolják össze,hogy nem voltak katonák.És valóban sok nőt taszít ha egy férfi nem elég férfias.
2021. márc. 30. 09:14
34/38 anonim válasza:
Dugulj már be, kérdező. A férfiasságnak semmi köze a katonasághoz!!! De a te fejedben oltári nagy a sötétség.
Te szimplán irigy vagy. Pont. Itt rinyálsz, sajnálatos magad.
35/38 anonim válasza:
33: Mi számít férfiasnak ? Legyen egy bunkó, hímsoviniszta tajparaszt, aki lenézi az őket, naponta gyúr, fehérjét iszik és azzal dicsekszik, hány nő volt meg neki ?
36/38 A kérdező kommentje:
34 én tudom hogy nincs,de sokan mégis azzal párosítják a férfiasságot.
2021. márc. 30. 09:21
37/38 anonim válasza:
Én még senkitől se hallottam ezt a b.romságot.
38/38 anonim válasza:
Ez a társadalom már nem az a társadalom, ami régen volt, az értékek átrendeződtek negatív irányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!