Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Lassan annak az embernek kell...

Lassan annak az embernek kell elnézést kérnie aki normális?

Figyelt kérdés
Az hogy nem érdekel senkit hogy becsületes vagyok,hogy nem hazudozok,hogy becsületes vagyok,hogy dolgozom,hogy nem iszom nem dohányzom az egy dolog.De én úgy érzem hogy rossz szemmel is néznek rám akik ismernek.Még a végén elnézést kell kérnem amiért nem vagyok egy szemét ember.Más is szokta így érezni?

2021. márc. 30. 07:26
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
9 de miért kéne nekem folyton védekeznem?Miért kell támadni valakit aki nem árt senkinek,nem csinál semmi rosszat?Miért kell ráerőltetni valamit,amit nem akar?
2021. márc. 30. 07:58
 12/38 anonim ***** válasza:
32%

Küzdj a saját céljaidért és csak ott felelj meg, ahol muszáj és kénytelen vagy. Közösségben vagy, ember! Tehát, akár tetszik, akár nem, valamilyen szinten alkalmazkodnod kell.

Nézd végig a Rocky filmeket és tanulj belőlük!

2021. márc. 30. 07:58
 13/38 anonim ***** válasza:
64%

Nagy általánosságban beszélsz, nem konkrétumokról, így nem lehet segítséget adni.

Te miért nem állsz ki magadért? Jobb elnyomottnak lenni?

2021. márc. 30. 07:59
 14/38 A kérdező kommentje:
13 nap mint nap azt teszem,csak már unom.Folyamatosan azt éreztetik velem,hogy változnom kéne.De szerintem ha változnék is,akkor sem lennék elég jó.Az ember sohasem elég jó.
2021. márc. 30. 08:05
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Keress olyan embereket, akik közt nem érzed ezt.
2021. márc. 30. 08:07
 16/38 anonim ***** válasza:
25%
Az első válaszadó már megadta neked a választ,de úgy tűnik ez téged nem érdekel,csak panaszkodni akarsz,nem segítséget kérni.
2021. márc. 30. 08:08
 17/38 anonim ***** válasza:
76%
És mi van, ha tényleg csak azért szólnak, mert a változás jót tenne neked? Csak te vagy olyan csökönyös és makacs, hogy a fától nem veszed észre az erdőt, mert azt hiszed, hogy te vagy Mr. Tökéletesség és neked semmit se kell változnod. Mi van, ha azért b..sztatnak, mert elviselhetetlen a stílusod, csak te ezt nem veszed észre, mert nem akarod észre venni?
2021. márc. 30. 08:08
 18/38 A kérdező kommentje:
15 nem vagyok egy küzdő típus,nem is voltam,nem is leszek,sőt azt mondom hogy nem is kell annak lennem.
2021. márc. 30. 08:10
 19/38 A kérdező kommentje:
17 az egyik dolog amit nem szeretnek bennem hogy nem vagyok egy ideges típus.Inkább konfliktuskerülő típus vagyok.Nem szállok harcba.Nem fogok ezen változtatni és nem is akarok.
2021. márc. 30. 08:13
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ! Olyan vagy, amilyen. Szerintem megfelelési kényszered van. Senkinek sem kell megfelelned. Se szülőknek, se barátoknak, se ismerősöknek, idegeneknek aztán meg pláne nem. Sz@rni kell a véleményükre. Saját magadnak felelj meg, ez a kulcs. Mindig lesz valaki, aki beleköt valami, vagy utál valami miatz. Egy péklapáttal fejen kell b@szni, és berakni a kemencébe, ennyi....
2021. márc. 30. 08:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!