Egy prostituáltként dolgozó lány figyelembe veszi,ha a vendége nem keres jól?
Figyelt kérdés
A prostik általában beszélgetnek a vendégeikkel.Egy ilyen beszélgetésnél kiderülhet,hogy a férfi például szórólapozik és egy hétig járja az utcákat,egy hétig dobálja a postaládákba a szórólapokat azért a pénzért,amit odaad a prostinak 1 óra szexért cserébe.Ilyenkor a prosti figyelembe veszi ezt,és igyekszik hogy a vendége jól érezze magát?Odateszi magát,azt akarja hogy a vendége elégedetten távozzon,ha már ilyen nehezen kereste meg a pénzt amit aztán odaadott neki?Vagy ugyanolyan bánásmódban részesül mint a többi vendég?Vagy ez a prosti személyiségétől függ?2021. márc. 29. 09:31
51/58 anonim válasza:
Ja biztos nagyon utalja a milliomos embereket akik draga ekszereket vesznek neki:D
52/58 anonim válasza:
A prostitúció gazemberségre épülő szakma. Fizess oszt takarodj. Nekik ilyen az ideális vendég. Azaz előre fizet azt mihamarabb távozik. Ettől a marokmarcsi is jobb az legalább ingyen van és nem "ugat".
53/58 anonim válasza:
Ebben semmi gazemberség nincs. Mit kéne csinálnia, ott lelkizni még vele? Előre megbeszélték, hogy mi a menet, mégis miért kéne bármi mást még csinálni?
54/58 anonim válasza:
Sajnos nagyon sok "gazember" van ebben a szakmában, akik egyáltalán nem erőltetik meg magukat és minimálisan se hajlandóak semmit tenni azért hogy jól is érezd magad, csak elveszik a pénzt és megteszik az elvárt dolgokat de semmi extrát nem adnak hozzá az élményhez.
56/58 anonim válasza:
Sőt, lehet még kevesebb "szimpátiát, odaadást" váltasz ki belőle mint egyébként, mert levágja, hogy az ilyen "csóróból" nem lesz visszajáró vendég, a lányok pedig nagyrészt Őket szeretik, az új vendég mindig "zsákbamacska".
57/58 anonim válasza:
Maradj a rendes barátnő szerzésnél. Lehet sok a munka vele, de tőle őszinte szeretetet kapsz. És úgy a szex is jó.
A kúvátol a zsebzsötem is jobb.
58/58 anonim válasza:
Úristen, ne haragudj, de nagyon nevetek!😂😂😂😂😂 igaz, én nem vagyok prosti, de egy 28 éves lány vagyok, hát őszintén, én kiröhögnélek, ha velem így ismerkednél, ilyen beszélgetésbe elegyednél! Természetesen semmennyire nem tartanálak férfiasnak ezt követően, nem izgulok rád, elmenne a kedvem az egésztől is...
Akkor szerinted egy hivatásos prosti másképp reagál?😆🤣
Ne egesd már le magad, az Isten szerelmére, mert nekem fáj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!