Egy prostituáltként dolgozó lány figyelembe veszi,ha a vendége nem keres jól?
Ebben semmi pénzéhesség nincs, hiszen senki sem kényszeríti a kérdezőt vagy bárkit, hogy igénybe vegye a szolgáltatásait, ha ennyire nincs pénze.
Magyarul: csöves vagy és gyűjtögetés helyett qrvázol, ráadásul olyan spúr vagy, hogy némi akciót remélsz tőle.
Most nem azért de szerinted ő nem azért fogadja a sok lúzert mert anyagilag rászorul?
Ha én prosti lennék, alapból meglenne a véleményem a sok kis komplexusos csíráról akik képtelenek csajt fogni maguknak /ingyen/ avagy olyan beteg perverz vágyaik vannak amit csak pénz fejében vállal be bárki is. Na erre ha még próbálna valaki alkudozni vagy sajnáltatni magát, akkor pláne offos.
A szállodában ahol dolgoztam volt egy ilyen lány, a lényeg:
- előre fizetsz, de ha tovább maradsz + dolgot kérsz az feláras, tehát előre is fizetsz
- csóró ügyfél nem fogja odaküldeni az ismerőseit mint pl. A városba utazó ügyfelei, partnerei, ajánlani másnak
- csóró ügyfél nem lesz visszajáró vendég
-csóró ügyfél nem fog zsírosan jattolni
- csóró ügyfél nem fog drága pezsgőt stb.-t kéretni a szobába
- én sem (vagy csak én nem) gondoltam volna, de a visszatérő pénzes vendégek bizony vittek néha ajándékot, ékszert, ruhát na ezt sem fog tőled látni
Akik legalább egy pontot teljesítenek inkább az lesz nekik a szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!