Egyedülélők, mivel telnek az estéitek?
Mióta élsz egyedül és hogy viseled? Hogy birkózol meg a magánnyal és az unalommal? Otthon érzed magad?
Én 3 hónapja élek egyedül de különösen a hosszú estéken nyomasztó hogy nincs kihez szólni. A bútorom és a személyes tárgyam is kevés, és egyedül nehézebb belakni, otthonossá tenni a lakást, olyan rideg, steril így.
Kamionos vagyok,még mások otthon unatkoznak vagy magányosak addig én úton vagyok,dugóban állok,várakoznom az áru le-ferakodására,útvonalat tervezem,papírozom stb..
Eléggé magányos munka.
Kb így néz ki egy munak előtt és utáni időszakom.
Felébredek valamelyik országban,elvégzem a szükséges dolgaimat,tornászom aztán ha van lehetőségem letusolok (mindig megoldom valahogy), eszem egy finomat,olyan könyveket olvasok amiből tényleg lehet tanulni,ezekután el kezdek dolgozni.
13 óra munkaidő általában mindig meg szokott lenni de néhe 15 óra is előfordul.
9-11 órás szokott lenni a pihenőidőm,de van hogy több is ez inkább hétvégén szokott lenni.
Megállok,megírom a papírokat,megnézem az útvonalat,kicsit átmozgatom magamat,el megyek sétálni,eszem valami finomat,lehetőségek szerint megfürdöm,gyorsan telik az idő ezért le fekszem aludni.
Hétvégén ami nekem szombat délutántól kezdődik el megyek kirándulni,főzöm magamnak,beszélek a szüleimmel,filmezem,pihenek.
Második héten pénteken végzek,haza megyek,ki mosom a ruháimat,relaxállok(pihenek) majd ha helyre jöttem az az ki pihentem magamat csinálok valami olyat ami számomra hasznos.
Szabad hetemen esténként főzök-sütök,filmezem,olvasok (tanulok),amikor nyomasztó érzésem van akkor megpróbálok aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!