Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egyedülélők, mivel telnek az...

Egyedülélők, mivel telnek az estéitek?

Figyelt kérdés

Mióta élsz egyedül és hogy viseled? Hogy birkózol meg a magánnyal és az unalommal? Otthon érzed magad?

Én 3 hónapja élek egyedül de különösen a hosszú estéken nyomasztó hogy nincs kihez szólni. A bútorom és a személyes tárgyam is kevés, és egyedül nehézebb belakni, otthonossá tenni a lakást, olyan rideg, steril így.

2021. márc. 25. 19:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Velem is így volt mindig mikor kiszakadtam valamiből, de körülbelül 1 év, hogy kiteljesedetten boldog lehess, vagy kinél hogy, mert ugye ott van ez az "érzet" hogy egyedül nem megy egyedül rossz stb., de idővel megtanulod hogy egyedül is van élet, aminek van előnye is, mert így többre értékeled az emberi kapcsolatokat és önmagad fejlesztheted ez idő alatt, hogy a számodra minél megfelelőbb közegbe kerülj. Itt benne van hogy újra belebuksz, kezdődik elölről, de jusson eszedbe hogy ezen túl lehet lenni, úgy fogod akkor gondolni de ez most más helyzet, de idővel rájössz hogy ugyanúgy túl leszer rajta, persze minden eset más és más, de lényegileg nagyon hasonló. Nagy vonalakban én így látom.
2021. márc. 25. 23:21
 12/19 anonim ***** válasza:
Mit nem adnék, ha egyedul lehetnék és nem azzal,akivel a sors miatt kénytelen vagyok.
2021. márc. 26. 18:20
 13/19 anonim ***** válasza:
79%
Iszom meg néha kiverem a farkam
2021. márc. 26. 22:35
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Kamionos vagyok,még mások otthon unatkoznak vagy magányosak addig én úton vagyok,dugóban állok,várakoznom az áru le-ferakodására,útvonalat tervezem,papírozom stb..

Eléggé magányos munka.

Kb így néz ki egy munak előtt és utáni időszakom.

Felébredek valamelyik országban,elvégzem a szükséges dolgaimat,tornászom aztán ha van lehetőségem letusolok (mindig megoldom valahogy), eszem egy finomat,olyan könyveket olvasok amiből tényleg lehet tanulni,ezekután el kezdek dolgozni.

13 óra munkaidő általában mindig meg szokott lenni de néhe 15 óra is előfordul.

9-11 órás szokott lenni a pihenőidőm,de van hogy több is ez inkább hétvégén szokott lenni.

Megállok,megírom a papírokat,megnézem az útvonalat,kicsit átmozgatom magamat,el megyek sétálni,eszem valami finomat,lehetőségek szerint megfürdöm,gyorsan telik az idő ezért le fekszem aludni.

Hétvégén ami nekem szombat délutántól kezdődik el megyek kirándulni,főzöm magamnak,beszélek a szüleimmel,filmezem,pihenek.

Második héten pénteken végzek,haza megyek,ki mosom a ruháimat,relaxállok(pihenek) majd ha helyre jöttem az az ki pihentem magamat csinálok valami olyat ami számomra hasznos.

Szabad hetemen esténként főzök-sütök,filmezem,olvasok (tanulok),amikor nyomasztó érzésem van akkor megpróbálok aludni.

2021. márc. 27. 14:00
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában jóformán semmit. 2-3 éve lakok egyedül, igazából most jött el az idő amikor rámtört a depresszió... És igen nekem is estefelé a rossz. Eddig mindig tok lefoglaltam magam, de most valahogy semmi nem köt le. Pedig van egy csomó jó könyvem, filmek, sorozatok, playstation, de nincs kedvem egyikhez se. Lakótarsammal nincs kedvem beszélni, a lány aki tetszik meg feltűnően kerül, vissza se ír. Inni se akarok már az se dob fel csak szarabb lesz. Valahogy manapság semmi nem jön össze.
2021. márc. 27. 16:46
 16/19 anonim ***** válasza:
50%
Ezért szívok ugy minden jobb szex,filmek,kaják.😁
2021. márc. 27. 17:02
 17/19 anonim ***** válasza:
50%
16. Gyári melósként én is szívtam sokat a főnökök miatt, tényleg jó volt haza jönni ><, jajj vagy nem így értetted a szívást :o?
2021. márc. 27. 17:04
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én iszom, néha brutál sokat..
2021. márc. 30. 21:52
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
18. Neked legalább van rá pénz.
2021. márc. 30. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!