Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha mindennap imádkozik valaki...

Ha mindennap imádkozik valaki Istenhez,hogy végre jöjjön vele össze egy nő vagy pasi,sikerülni fog neki?

Figyelt kérdés
Van akinek ez bejött?Imádkozott és egyszercsak találkozott a számára megfelelő fiúval,lánnyal?

2021. márc. 17. 08:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
60%

"Nyolcas, ha a lottóhoz imádkozol, akkor nem csoda... "

Semmivel nem abszurdabb szerintem mint egy egekben élő kedves szakállas öreg bácsihoz imádkozni. :D

2021. márc. 17. 09:09
 12/23 anonim ***** válasza:
58%

Én azért imádkozok hogy semmilyen kapcsolatom ne legyen. Elköltöztem otthonról régen, barátnőmet kidobtam mert untam a sz*rjait, és most egyedül élek már évek óta és életem legboldogabb éveit töltöm. Végre senki nem szól bele hogy éljek, mikor keljek, mit nézzek, mit egyek, az csinálok amit akarok.

Szerintem nem azok a lúzerek akiknek nincs kapcsolatuk, hanem azok akiknek van, ugráltatják őket naphosszat és miért? Egy szétunt p*nciért ahol már ezerszer jártál. Hidd el addig örülj még nincs kapcsolatod, eltelik egy év aztán már menekülnél és az lesz a legnagyobb problémád hogy rázd le.

2021. márc. 17. 09:17
 13/23 anonim ***** válasza:
93%
Semmit nem fog érni. Egy kapcsolatért nem imádkozni kell, hanem ténylegesen tenni is valamit.
2021. márc. 17. 09:19
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Van a vicc, amiben Béla mindig lottó ötöst kér imáiban Istentől. Évek óta minden áldott nap imádkozik: "drága Istenem, miért nem lehetek én olyan szerencsés, hogy egyszer nyerjek a lottón? Add meg nekem ezt kérlek". Már olyan kitartóan imádkozik, hogy Isten megunja és szól hozzá: "Te Béla! Én első imádra is szívesen megadtam volna neked azt a lottó ötöst, csak vedd már meg azt a rohadt szelvényt!"

Magyarul, ha semmit nem teszel érte, akkor maga az ima nem segít. Az ima akkor működik, ha te minden tőled telhetőt megteszel és mellé még imádkozol is.

2021. márc. 17. 09:43
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Minden nap imádkozok, hogy Palvin Barbival összejöjjön a dokog, de sehogy se akar. Szóval szerintem humbug.
2021. márc. 17. 10:50
 16/23 anonim ***** válasza:
81%

Ezt olvasni is szánalmas volt.

Szerinted amikor a zsidók az életükért imádkoztak a haláltáborokban is nem kaptak választ, te talán fogsz, amiért nem teszel semmit egy kapcsolat kialakításáért?

2021. márc. 17. 11:58
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez nem így működik. De a törekvés segít.
2021. márc. 17. 12:07
 18/23 anonim ***** válasza:
63%
Kérni kell és megadatik. El kell hinned, hogy a tiéd és megkapod. DE ha jön valaki az életedbe, azért tenned is kell, hogy kapcsolat kialakuljon belőle, és nem szabad várni hogy majd ő megtesz érted mindent. . 2es voltam.
2021. márc. 17. 12:50
 19/23 anonim ***** válasza:
Kizárt.
2021. márc. 17. 17:44
 20/23 anonim ***** válasza:
75%
Ha minden nap imádkozik, az azt jelenti, hogy folyamatosan erre koncentrál és szem előtt tartja a párkeresést. Így észreveszi a lehetőségeket és ki is használja.
2021. márc. 17. 21:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!