Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha valaki nem tud összejönni...

Ha valaki nem tud összejönni egy nővel,annak több problémája is lesz az életben?

Figyelt kérdés
Ez olyan,mint a karácsonyfaégő sor,ha egy lámpa nem ég,a többi sem fog égni?Egy megoldatlan probléma száz másikat fog szülni?Elindul egy lavina?

2021. márc. 17. 00:24
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
35%
De szerintem sokkal egyszerűbb neten ismerkedni, pláne ha félős vagy. Ott a visszautasítást is könnyebb elviselni, max. nem ír vissza.
2021. márc. 17. 09:55
 42/48 anonim ***** válasza:
61%
Én is neten találtam meg az igazit és nem is kapcsolatnak indult, hanem elvárások nélküli, kötetlen beszélgetésnek, ami később elmélyült. Előtte volt vagy 100 csalódásom, pofára esésem. Az a titka, hogy nem szabad feladni! És nem kell megszabni, hogy ilyen meg olyan külsejű legyen vagy hogy itt neg ott lakhat kizárólag, mert lehet, hogy az eredeti elképzeléseidhez képest totál másvalakibe szeretsz bele s találod meg benne önmagadat s benne a számodra igazit!
2021. márc. 17. 10:00
 43/48 anonim ***** válasza:
35%
Sajnos van tapasztalatom, - nőcsábászként megbuknék a pillanat töredéke alatt, mert nem arra születtem. Közel 30 évesen ismertem meg a nőt, aki jelenleg is a feleségem. Amíg sóvárogtam a nyomoromon és kishitűen álltam a probléma megoldásához, sikertelen voltam. Később beletörődtem a sorsomba, de ezzel párhuzamban jobban adtam a megjelenésemre és elkezdtem rendszeresen mozogni. Semmi máson nem változtattam. Ha úgy adta egy élethelyzet, bármelyik nőhöz képes voltam gálánsan viszonyulni, de semmi plusz kör. Éldegéltem az életemet, aztán egyszer csak "az ölembe hullott" a feleségem. Önmagamat adtam és adtam magamra valamennyit. Véleményem szerint ez kifelé is sugárzott valamilyen szinten a nők felé, - megérzik azt a kisugárzást, ami számukra pozitív. Más magyarázatot nem tudok erre az egészre. Az viszont nem minden, hogy van a férfi életében egy - vagy több - nő, -önbizalmat azonban meríthet ennek tudatától.
2021. márc. 17. 11:04
 44/48 A kérdező kommentje:
30 nem néznek rám a nők az utcán,ha észre is vennék hogy rájuk mosolyogtam,az se érdekelné őket.Mennének tovább mintha mi sem történt volna.
2021. márc. 17. 11:32
 45/48 anonim ***** válasza:
51%
Jajj de gyenge tanácsok ezek jézusom
2021. márc. 17. 15:58
 46/48 anonim ***** válasza:
51%
45 Akkor mit tegyek?
2021. márc. 17. 18:26
 47/48 anonim ***** válasza:
64%
45-ös: nagyon is jó tanácsokat írtak! Te viszont egyet sem, csak lehúzod, beszólsz, biztos nagyon büszke vagy magadra...
2021. márc. 17. 20:10
 48/48 anonim ***** válasza:
46%
46: fentebb már leírták. Csak rajtad múlik. Aki akar, az csinálja.
2021. márc. 17. 20:12
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!