Magányos vagyok az egyetemen?
Az egész úgy kezdődött, hogy nem mentem el gólya táborba mert beteg voltam és az orvosokat jártam..Szeptemberbe bekerültem egy koliba, ahol a szobatársaim nagyon kedvesek voltak velem eleinte és én is velük.Mindig segítettem nekik meg próbáltam velük haverkodni (nem erőltettem egyáltalán).Az egészből az lett, hogy az egyik csaj nagyon megirígyelt engem valamiért és ellopta a pénzem, ruháim meg kibeszélt mindenkinek, hogy utáljanak.Nem csináltam semmit velük meg sosem bunkóztam és mégis én jöttem ki sz**ul.Az a nevetséges, hogy az ilyeneknek vannak barátaik csak nekem nincs...
Elmentem egy másik szobába, ahol a többiek megértettek, viszont itt azt vettem észre, hogy az egyik csaj egyáltalán nem jár bulizni meg nem is akar haverkodni, a másik pedig csak simán más mint én és magasról le**r.
Tehát a koliban nincs senkim, ami eléggé aggasztó mert néha nagyon unatkozom..
A szakomon sokan vagyunk és ott már volt kb 3 próbálkozásom.Nem én vagyok a legnyitottabb ember mert sajnos nagyon sok csalódás ért már engem az életben, de mégis próbáltam nyitni mások felé.Ennek az volt az eredménye, hogy már egyből le lettem pattintva ha odamentem egy magányos emberhez, vagy pedig volt pl. 2 csaj akikről észrevettem, hogy nagyon egoisták meg beképzeltek...Utána ők nem is keresték a társaságomat.Szóval órákon is full egyedül vagyok..Tök fura, hogy kb mindenkinek megvan a saját társasága ott is..
Úgy jellemezném magam, hogy egy kissé zárkózott ember vagyok (megvan az oka), meg komolyan veszem a tanulást, de ettől függetlenül ha van időm akkor nagyon szeretek bulizni a haverokkal vagy kocsmákba járni.
Az volt a szerencsém, hogy középsuliból van 2 barátnőm ugyanazon a helyen ahol én (de ők másik szakon vannak) és velük járok el bulizni.
Sokan mondták, hogy örüljek ennek is, de valamiért engem nagyon zavar, hogy a hétköznapokban ilyen magányos vagyok..Miért van ez? Velem van a baj? Mit tehetnék, hogy jobb legyenek az egyetemista éveim, mert nekem így tök unalmas.Egyébként sok ember szerint szép vagyok meg menő a stílusom..szóval a megjelenésem nem ijesztő meg nem is vagyok az a ,,nerd'' tipus.
Most itthon vagyok és az itthoni haverjaimmal talizok de ha visszamegyünk akkor megint ez fog lenni, hogy megöl a magány.
21/L
Szerintem az eddigi tapasztalataim alapján a baráti kapcsolatokban nem a mennyiség, hanem a minőség számít. Akár hiszed, akár nem, az egyetemen kb. 3 barátom van a 300-as évfolyamból, a többiekkel is van kapcsolatom, de az nagyon felületes. És én elég introvertált vagyok, biztos vagyok benne, hogy Te sokkal menőbb vagy. :) Azt tanácsolom, hogy legyél nyitott, legyél segítőkész, és jön minden szépen magától. Biztosan lesz 2-3 ember, akikkel jól kijössz, hasonló az érdeklődésetek és keresitek majd egymás társaságát. Sok sikert.
24/F (egyetemista)
Én nem vagyok "bulizós", valószínűleg pont ezért vagyok magányos.
Meg még ezer másik okot fel tudnék sorolni, hogy miért, de talán ez a legfőbb.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!