Ha egyedülálló vagy, mit teszel a magány érzetének legyőzése érdekében?
Figyelt kérdés
2021. márc. 14. 13:11
12/20 A kérdező kommentje:
11-es válaszoló
És nem zavar a magány vagy már teljes mértékben hozzászoktál hogy nem csinálsz semmit hogy legyőzd, megszüntesd ezt az érzést?
2021. márc. 14. 23:06
14/20 A kérdező kommentje:
Sajnálom. Az nem a legjobb dolog.
2021. márc. 14. 23:12
15/20 anonim válasza:
Családod, Barátaid gondolom vannak. Beszélgess velük sokat. Vagy forditsd. A felszabadult időt saját magad fejlesztésére. Akár sport, nyelvtanulás bármi ami leköti a figyelmed.
Ha társ nélkül magányosnak érzed magad, akkor kicsit kapcsolatfüggő vagy.
16/20 A kérdező kommentje:
Nincsenek barátaim már kb. 20 éve, legfeljebb ismerőseim de velük nincs szoros kapcsolatom. Szüleim vannak csak akikkel tartom a kapcsolatot de velük is eléggé elhidegült a viszonyom mivel teljesen más az életfelfogásom, az életvitelem és a gondolkodásom. Egyedül vagyok szinte a szó minden értelmében, emiatt is írtam ki a kérdest.
2021. márc. 15. 15:29
17/20 anonim válasza:
Probálj meg barátkozni hasonló életfelfogású emberekkel.
A családoddal ha elhidegült a viszonyod nem zavar? Akár elkezdhetnél közeledni hozzájuk.
18/20 A kérdező kommentje:
Családomhoz nehezen tudok közeledni mert olyan okokra vezethető vissza az elhidegülés ami nem áthidalható és nem megoldható. De köszönöm a javaslatod próbálok barátkozni és ismerkedni.
2021. márc. 15. 15:54
19/20 anonim válasza:
Leküzdöttem minden akarnivalóm a párkapcsolatokért, már csak az ideológiámért élek.
20/20 A kérdező kommentje:
19-es válaszadó:
Megtudhatom mi az ideológiád?
2021. márc. 17. 01:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!