Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek ha nem tudok hol...

Mit tegyek ha nem tudok hol ismerkedni?

Figyelt kérdés

Erősen gondolkodok az ongyilkossagon mert kikeszit a maganysag. Modt vagyok 28 eves es a 28 evem alatt sohasem volt tarsasagom se baratnom. Ennek szamtalan oka lehet mert nem irattak be szuleim gyerekkoromban mondjuk csapat sportra vagy akarmi mas. Viszont az hogy evek ota nem beszelgetek senkivel rahatott a karrier epitesemre is meg mindenre nem talalom ertelmet az eletemnek. Neten nem lehet ismerkedni, eloben meg nem tudom hol lehet ha sok ember zarkozott vagy nem haverkodnak idegennel. Mindenbol kimaradtam a tinedzser kori bulizasokbol is. Ez a tudat hogy kb 28 evesen egy 16 eves szintjen allok kikeszitett es nem tudok tole szabadulni.

28/f

2021. márc. 9. 23:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kis településen élsz gondolom te is.
2021. márc. 11. 14:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Ne viccelj! Öngyi? A legjobb korodban vagy.
2021. márc. 12. 13:19
 13/14 anonim ***** válasza:

Én sem szeretek neten ismerkedni, nem szeretem a chatelést, de a barátnőmmel instagramon találtunk egymásra.

Egy hónap beszélgetés után randiztunk, aztán még jónéhányszor, és már 7 hónapja együtt vagyunk.

Nyilván nem ő volt az első lány, akire ráírtam, és nem is két hónap volt, mire őt megtaláltam, de hát keresni kell.

Nem a legjobb a neten ismerkedni, de egyedül lenni még rosszabb.

2021. márc. 15. 19:22
 14/14 oneswfanboy ***** válasza:
Én próbálkozok instagramon, de idáig még nem sikerült ott találni egy csajt. Most nem olyan rég bekövetett egy csaj, gondoltam ráírok, de írta hogy csak azért követett be mert jók és tetszenek neki a rajzaim. Beszélgetni meg ismerkedni nem akar mert barátja van, szóval ez érthető. De na ez van így jártam (mondjuk sokszor járok így mostanság, meg alapból nincs szerencsém ilyen téren, de ez van... Ehhez nagy szerencse is kell. Egyedül lenni meg maga a pokol sokszor...
2021. márc. 15. 19:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!