Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy bizonyítsa be egy szép...

Hogy bizonyítsa be egy szép nő,hogy nem a pénzre hajt?

Figyelt kérdés
Sok embernek az a véleménye,a szép nők a pénzes pasikra hajtanak,válogatnak,a szegény férfiak nem jók nekik.Egy szép nő csak akkor tudja bebizonyítani hogy nem a pénzes pasikra hajt,ha megmutatja a szegény barátját,hogy tessék,láthatjátok hogy én nem a pénzre mentem.Máskülönben nem fognak hinni neki?Akkor is pénzéhes aranyásónak fogják tartani ha nem az?

2021. márc. 9. 08:22
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Minden Tudás Forrása te új vagy ezen az oldalon?Sose találkoztam még veled.
2021. márc. 9. 09:46
 32/43 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, a te problémád az önismeret teljes hiánya - az rád nézve rossz, hogy idegenek jobban ismernek téged, mint te saját magadat.

Sokadjára megkérdezem: miért kéne, hogy érdekeljenek idegenek véleményei? Miért?

2021. márc. 9. 09:48
 33/43 anonim ***** válasza:
100%
A régi fiú régóta van itt.
2021. márc. 9. 09:49
 34/43 A kérdező kommentje:
Milyen régi fiú?
2021. márc. 9. 09:51
 35/43 anonim ***** válasza:
100%
Én már itt voltam 8 éve is.
2021. márc. 9. 10:06
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, minek teszel fel egy kérdést, ha nem tudsz érdemi módon válaszolni a felhasználóknak? Vagyis, hogy miért kéne foglalkoznunk azzal, hogy ki mit gondol rólunk?
2021. márc. 9. 10:08
 37/43 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Sajnos nekem sincs önbizalmam. Egy senkinek érzem magam. Ismerkedtem egy ferfival aki gazdag. De nem a pénze érdekelt. És végül nem jött velem össze mert a szülei nem fogadtak el mondván rossz körülmények között élek. Szegény vagyok. 23 évesen hogy lennék gazdag?

23/L

2021. márc. 9. 11:27
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg ilyen emberek élnek abban a retkes faluban, akik folyamatosan veled vannak elfoglalva, akkor könyörgöm, költözz már el.
2021. márc. 9. 12:09
 39/43 anonim ***** válasza:
50%
Dolgozzon.
2021. márc. 9. 12:33
 40/43 anonim ***** válasza:
0%

37#

A nincstelen nő senkinek sem jó parti. Jóképű és jól kereső pasiknak meg különösen nem. Tartsa el ő? Házasodjon is össze vele, hogy a vagyonközösség végett válásnál elveszítse azt amit ő keresett meg kemény munkával, nem? Egy nem teljesen igénytelen férfi legalább a saját szintjén keresgél, a külsőt és az anyagiakat illetően is.

Még egy csúnyácskább férfi se téged fog választani ha ő legalább okos, tanult, és jól keres. Esélyed legfeljebb a hozzád hasonlóan önsajnálatban fetrengő ÉS nem szép fickóknál lehet...

És miért ne válogathatna egy szép férfi? Vagy egy csúnya férfi? Úgy általában bárki? Mindenkinek le kell állnia azzal aki szemet vet rá, hogy ne válogass itt vagyok én?

Érdekes, az miért nem merül fel soha kérdésként hogy "Miért csak szexre kellettem a főnökasszonynak?"

Viszont ezekből a helyes pasiknak csak a szex kell, meg a szülei rábeszélték című lemez szinte napi szinten fel van téve.

Értelmes ember meg mit akarna másoknak bizonygatni? Szerinted foglalkozik bárki is azzal hogy szülei által manipulálható szemétnek nézik, és ezért összeálljon valami rangon alul csajjal hogy idegenek azt mondhassák hogy ó de nemes férfi, hogy gyámolítja az elesetteket! Majd a takarítószolgálatot is fizeti, az ifjú menyasszony meg otthon nyomkodja a telefont.

2021. márc. 9. 12:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!