Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy bizonyítsa be egy szép...

Hogy bizonyítsa be egy szép nő,hogy nem a pénzre hajt?

Figyelt kérdés
Sok embernek az a véleménye,a szép nők a pénzes pasikra hajtanak,válogatnak,a szegény férfiak nem jók nekik.Egy szép nő csak akkor tudja bebizonyítani hogy nem a pénzes pasikra hajt,ha megmutatja a szegény barátját,hogy tessék,láthatjátok hogy én nem a pénzre mentem.Máskülönben nem fognak hinni neki?Akkor is pénzéhes aranyásónak fogják tartani ha nem az?

2021. márc. 9. 08:22
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%

Na jó te troll vagy, ilyen nincs 😬

Nem fogok nekem nem kellő pasival kézenfogva sétálni hogy megfeleljek idegeneknek.

(Nem éltem soha faluban, de nem is hoztad meg hozzá a kedvem 😂)

2021. márc. 9. 09:24
 22/43 A kérdező kommentje:
19 csak vicc volt hogy sétáljon vele kézenfogva.Engem az zavar,hogy ráhúznak az emberre valamit és attól nem tud szabadulni.Nem is ismerik és ítélkeznek felette,mert ránézésre aranyásó,vagy lúzer,vagy ostoba,vagy bunkó és esélyt se adnak hogy meggyőzd őket az ellenkezőjéről.
2021. márc. 9. 09:28
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

De kérdező, ismétlem, kit érdekel random emberek véleménye 25 év felett????

Addig elfogadható, hogy az ember személyisége még nem forrott ki, még számít, ki mit gondol, de 25 éves korra már érdemes megtanulni lesz*rni ki mit gondol. Jó, hogy nem az egész életem arra menjen el, hogy másoknak bizonygassam, mit miért teszek....

2021. márc. 9. 09:31
 24/43 A kérdező kommentje:
21 én éltem,engem munkakerülő trógernak tartottak a faluban😀
2021. márc. 9. 09:31
 25/43 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz már ilyenekkel! A megfelelési kényszer tönkreteszi az egész életed. Szabadulj ki belőle, ha kell segítséggel. Ez olyan mint a börtön, csak te zártad be magad.
2021. márc. 9. 09:33
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

Ismételten megkérdezem, hogy miért kéne bármit bizonyítanom számomra érdektelen embereknek? A családom tudja az igazat, a párom tudja az igazat, a barátaim tudják az igazat - de még a kollégáim és ismerőseim is. Más véleménye semmit nem jelent.

Felőlem gondolhatnak ri##ncnak vagy különcnek, pont nem érdekel. Ha nagyon szeretnék, még rá is játszok ezekre a jelzőkre, mert tudom, hogy a valósághoz semmi közük.

Kérdező, addig sose leszel boldog, amíg mások véleménye befolyásolja az életedet.

25/N

2021. márc. 9. 09:34
 27/43 A kérdező kommentje:
25 engem a rosszindulat zavar,meg az igazságtalanság.Meg az általánosítás.
2021. márc. 9. 09:37
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
Azért zavar, mert foglalkozol vele.
2021. márc. 9. 09:38
 29/43 A kérdező kommentje:
Én éltem faluban,a faluban jobban ismertek engem,mint én saját magamat.
2021. márc. 9. 09:41
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég szomorú rád nézve.
2021. márc. 9. 09:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!