Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy bizonyítsa be egy szép...

Hogy bizonyítsa be egy szép nő,hogy nem a pénzre hajt?

Figyelt kérdés
Sok embernek az a véleménye,a szép nők a pénzes pasikra hajtanak,válogatnak,a szegény férfiak nem jók nekik.Egy szép nő csak akkor tudja bebizonyítani hogy nem a pénzes pasikra hajt,ha megmutatja a szegény barátját,hogy tessék,láthatjátok hogy én nem a pénzre mentem.Máskülönben nem fognak hinni neki?Akkor is pénzéhes aranyásónak fogják tartani ha nem az?

2021. márc. 9. 08:22
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
10 mondhatja a fiú hogy biztos a szegénysége miatt utasítottad el,mondhatják a szülei hogy az ő fiúk nem elég jó neked mert nincs pénze,magadra haragíthatsz egy pár embert.Kivéve ha nem egy faluban laksz és sem a fiút sem a szüleit nem ismered:)
2021. márc. 9. 09:06
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
engem nem érdekel ki mit gondol rólam
2021. márc. 9. 09:13
 13/43 anonim ***** válasza:
100%

Miért kéne bármit bebizonyítania? Miért kéne érdekelnie, hogy például te mit gondolsz? Egy értelmes ember (külsőtől függetlenül) nem fog ismeretlenek véleményével törődni.

Egy olyan szakmában dolgozok, ahova elég nehéz bekerülni, főleg olyan fiatalon, mint én. Számtalanszor megkaptam, hogy biztos azért, mert lefeküdtem ezzel vagy azzal az emberrel. Miért kéne meggyőznőm bárkit az ellenkezőjéről? Hadd higgye, ha neki ez örömöt okoz. Én egy fűszálat nem fogok a meggyőzéséért keresztbe tenni.

25/N

2021. márc. 9. 09:15
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
A normálisaknak nem kell bizonyítani semmit
2021. márc. 9. 09:15
 15/43 anonim ***** válasza:
86%
Értem. Szóval ha szemet vet rám egy közmunkás fiú akkor két választásom van, azonnal hozzámegyek avagy a falu a szájára vesz hogy aranyásó kis kurvinyek vagyok. És még a szülei is csúnyán fognak nézni rám. Nesze neked 21. század 😂😂😂
2021. márc. 9. 09:16
 16/43 A kérdező kommentje:
12 persze de azért jobb érzés ha a faluban ahol élünk jó véleménnyel vannak rólunk és nem pletykálnak olyan dolgokat amik nem igazak ránk.És sokan sajnos el is hiszik a pletykát amit hallanak.
2021. márc. 9. 09:18
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, tudtad, hogy 12 évesen nem itt kéne lógnod?
2021. márc. 9. 09:20
 18/43 A kérdező kommentje:
15 nem kell hozzámenni elég ha csak kézenfogva sétálsz vele az utcán🙂
2021. márc. 9. 09:21
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne bárkivel is kézen fogva sétálnom? Pont nem érdekel, hogy ő mit szeretne és hogy mit gondolnak rólam.
2021. márc. 9. 09:22
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
De miért kellene bármit bizonygatnia?
2021. márc. 9. 09:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!