Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Lehet azt mondani Magyarország...

Lehet azt mondani Magyarországon egy emberre hogy igénytelen?

Figyelt kérdés
Sok ember kevés fizetésből él,kevés nyugdíjból,nincs jövedelme,mondhatjuk egy lyukas cipőben,hiányos fogsorral rendelkező emberre hogy igénytelen?Nem lehet,hogy csak nincs pénze új cipőre,vagy megcsináltatni a fogait?

2021. márc. 4. 07:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az igénytelenség nem csak a pénztelenségen múlik.

Ugyan akkor nekem a legigénytelenebb ismerősöm egy falusi szegényes körülmenyek közül származó lány volt.

Folyamatosan azon sírt, hogy nem tud nőies lenni. Közben amikor nálunk volt wc-zés után luxus lett volna a kézmosás...könyörgöm alap higénia.

Aztán tudom, hogy náluk otthon lavorban fürdenek mert nem nagyon van melegvíz. Nálunk sima kultúrált fürdőszoba van melegvízzel. De valamiért megfürödni is luxus volt ha nalunk járt . Akárhányszor vendég volt és ott is aludt nem fürdött. Pedig lett volna rá lehetősége. Egyetlen egyszer sikerült rávennem, hogy menjen nyugodtan fürödjön de akkor már kb 3. Napja volt a vendégünk.

Ja a sminkben alvást és aztán a romos félig lefolyt sminkben hazamenest nem is említettem...

Szóval aki akar az akármennyi pénzből is tud ápolt lenni. Aki meg nem annak sokszor kibúvó indok a pénztelenség.

2021. márc. 22. 05:55
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
Az is igénytelenség, ha használhatatlan diplomád (illetve semmilyen), vagy ócska munkád van. Jobban kellett volna törekedni. A testi igényesség szokás kérdése is. (Továbbá a szellemi, és a lelki igényesség is az...).
2021. júl. 22. 19:47
 23/25 anonim ***** válasza:
63%

@19:47

Azért szerintem ez rohadtul demagóg amit leírsz .

Találkoztam már olyan emberrel akinek egy egyjegyű szám fejben összeszorzása egy kétjegyűvel komoly fennakadásokat okozott. Tényleg rajta számon lehet kérni, hogy azért nincs valami értékelhető szaktudása, mert "szellemileg igénytelen" és nem azért, mert kibszottul ki van számolva szellemi képességekkel?

Kis pénzből is lehet alapvetően igényes lenni a személyes higéniánkra, meg turiból normálisan felöltözni, de aki butácska, gyenge képességű, az a megszakad sem lesz sejtbiológus...

2021. júl. 22. 20:09
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
Nem demagóg. Te viszont kóros hazudozó vagy. A legtöbb ember lusta dög, aki csak inni, enni, és közösülni akar. De tanulni, sportolni, dolgozni nem. Cserébe szétpanaszkodják a világot. Nagy dicsőség.
2021. júl. 22. 20:15
 25/25 anonim ***** válasza:
Ha te mondod.
2021. júl. 22. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!