Hogyan állhatnék le a gyakorizással és a facebookozással?
Állandóan itt vagyok, vagy kamu profilról trollkodok a face-n, csomó idétlenséget írok és állandóan komolyan veszi mindenki, legalábbis a facebookon, mert itt nem trollkodok, nem érnék fel a politika kategóriában tevékenykedőkhöz. Facebook más, ott valóban vicces ha undok Bandi néni komolyan veszi, hogy Mészáros Lőrinc a féltestvérem báttya, jah szóval ilyen baromságokat, meg olyanokat, írok, hogy a di-hidrogén monoxid káros ( víz ) és a kormány ezzel mérgez minket. Mellesleg balaton tagadó is vagyok azzal a profilal.
Nagyon vicces, néha sírva röhögök, de érzem, hogy tönkremegy a búrám. Olyan laza melóm van ami ezt megengedi. Unom magam. Egyébként nem találok más elfoglaltságot , haverok Budapestre vagy külföldre mentek én meg nem merek kijönni a konfortzónámból. Azt kell mondjam facebook és gyakorikérdések függő lettem. Itt mondjuk a közlekedés meg ezt a topikot olvasom jah és másik kedvencem az állatok, szeretem az állatokat csak szőr allergiám van és nem lehet kis szőrzsákom pedig egy kutyulival ellennék.
23/f
Instagramon trollkodtam egy két napig, háát, nem váltotta ki azt amit ki kellett volna, igazat adtak.
Ez olyan mint amikor azt gondoltam, hogy a #criminallivesmatter -t én találtam ki, de nem, akkor is csak pislogtam, hogy mi a fene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!