Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Csúnya vagyok, senkinek sem...

Csúnya vagyok, senkinek sem kellek, senkit nem érdekel hogy mi van velem. Teljesen elhatalmasodott rajtam a magány és a depresszió, mit tegyek? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Sosem voltam túl szep, de a kamaszkor telibe vágta az arcom, pár éve, és innen kezdődtek a problémák. Volt két barátnőm akikkel igazabol sosem volt igazán jo kapcsolatom, mert mindenki érezte hogy én voltam a harmadik kerék, de megtűrtek maguk mellett. Aztán ez a két lány elk*rvult, gúny tárgya lettem köztük, és így elhagytak engem. Ez is egy nagy problémám, hogy nem tudom feldolgozni hogy így megszégyenítettek és aztán figyelmen kívül hagytak/hagynak, mintha egyáltalán nem is léteznék. Emiatt úgy érzem hogy rossz ember vagyok akit nem lehet szeretni, nincsenek értékeim és még csúnya is vagyok. Emiatt egyszerűen nem megy a barátkozás. Van egy kör az osztályban akikkel eddig egy ilyen semmilyen kapcsolatot ápoltam, udvarias baratsagnak mondanám. De egyszerűen nem megy a barátkozás, meg tűrnek maguk mellett hogyha odamegyek, de nem foglalkoznak velem különösebben. Soha nem keresnek maguktól, nem közvetlenek velem, és emiatt még inkább úgy érzem, hogy nem vagyok szerethető és jó ember. Senkit nem érdekel hogy mi van velem, ha rajtuk múlna soha senkivel nem beszélnék. Sokan fogjak írni hogy akkor legyek magányos farkas, de ez ebben az osztályban lehetetlen, mert egyszerűen megolne az a látvány hogy mindenki annyira jóban van mindenkivel. Tanácsot szeretnék kérni önbizalomhoz, vagy barátkozáshoz, egy két megmosolyogtató szó is jól esne, csak egyet nem kérek: gonosz,troll embereket. Egy összetört ember vagyok per pillanat, és ha most még valaki képes belémrugni egyet itt kommentben, az egy igazán lelketlen, szívtelen ember. Kérlek segítsetek mert én ezt nem bírom tovább!!!

2021. febr. 22. 18:35
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
ha szeretnél, írhatsz, de különben ha tényleg komoly a dolog, egy szakember is elég sokat segítene.
2021. febr. 22. 19:02
 2/8 anonim válasza:
81%

Én is gyakran érzem magam hasonlóan szarul, de valahogy mindig sikerül kikecmeregni a hullámvölgyekből.

Ami nekem sokat segített, hogy értékesnek érezzem magam, az a kemény munka. Akár mondjuk a tanulásban, vagy a hobbijaimban. Jó lenne keresni valami célt, amiért dolgozhatsz, vagy valamit, amit szeretsz csinálni. Pl. nekem az írás volt ilyen, segített jobban megismerni önmagam, kiadni magamból a gondolataimat, és nagyon jó látni, ahogy folyamatosan fejődöm benne.

Ami még fontos, hogy ne zárkózz teljesen magadba. Még ha nem is állsz olyan közel a barátaidhoz, hogy megnyílj nekik, ha csak együtt lógtok egy kicsit, az is sokat dob a hangulatodon. Biztos vagyok benne, hogyha írsz nekik, szívesen találkoznak veled. Vagy esetleg a szüleiddel is beszélhetsz.

A külsőn meg nem érdemes sokat kattogni, ha nem tudsz rajta változtatni. Persze figyelj oda magadra, az is sokat segít, hogy jól érezd magad a bőrödben. Táplálkozz egészségesen, tartsd rendben magadat és a környezetedet.

Egyébként egy hozzád illő frizura, öltözködési stílus vagy akár a smink is segíthet, hogy szebbnek lásd magad.

De azt azért tudd, hogy nem ez a lényeg.

Remélem hamarosan jobban fogod érezni magad. Lehet, hogy most rossz időszakod van, de ez nem tesz téged értéktelenné 😊

2021. febr. 22. 19:51
 3/8 anonim ***** válasza:
31%
én tényleg csúnya vagyok, nekem 0 barátom van...
2021. febr. 22. 20:32
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Ne akard a szekeret a ló elé fogni.Előbb önbizalmat építs,azután barátkozz,a magabiztosság vonzóvá tesz.Tűzz ki célokat,és valósítsd meg,az javítani fog az önbecsüléseden.Nem másoktól függ az értéked.
2021. febr. 22. 20:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Már én is gondolkoztam pszichológuson, de nem akarom bevallani a szüleimnek hogy milyen problémáim vannak
2021. febr. 23. 16:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a szüleid maguktól is látják a problémáid. Nem ciki segítséget kérni. A dilidoki is csak doki, mint a fogorvos. Az sem ciki ha fogorvoshoz mész, ez miért lenne? Menj dilidokihoz, ezen az oldalon max okoskodó embereket találsz.
2021. márc. 1. 14:19
 7/8 anonim ***** válasza:
50%

szerintem ez nem annyira orvosi kérdés szimplán félénkebb típus önbizalom hiányos persze szüleidtől kérj tanácsot és ki tudja lehet az orvos is segíthet.

tanácsok amiket írtak egyébként nagyon jók hozzá tennék:

-ha szeretsz online játszani ott is tudsz ismerkedni

-vagy van ez a chatrulette

-találj közös hobbit pl ha a többiek trónok harca rajongók nézz bele és van téma

-vagy foci rajongók tudd meg kinek szurkolnak figyelj oda miről beszélnek

Én itt vagyok 25 évesen kb ugyan ebben a helyzetben nem igazán vannak barátaim nem tudok beilleszkedni társaságba és túl gátlásos vagyok de azért próbálkozom.

A kinézettel hát biztos lehet mit tenni én is próbálkozom de próbálom nem komolyan venni.

Ha úgy van írhatsz és beszélgethetünk pl a filmekről bár mikor el tudok dumálni. pl lopott idő

2021. márc. 9. 11:32
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanilyen megtűrt ember, magányos farkas, kigúnyolt, félrerugdosott gyerek voltam én is, míg iskolába jártam. Aztán a munkahelyen is ugyanez folytatódott. Miért változna? Sokat erőlködtem, próbálkoztam, futottam mások után. Mindig én kezdeményeztem,aztán ők ejtettek, éreztették, hogy nem vagyok az ő társaságuk,utána meg mindig utáltam magam. Ilyen magányosan nem akarok élni!Aztán adták a tanácsot a jóindulatú emberek, hogy oda kell menni, keresni kell az emberek társaságát, mert a sült galamb nem fog az ölembe esni. És én újra és újra megpróbáltam, de nem változott semmi. Egyre erősebben utáltam magam. Bezárkóztam, depressziós is lettem. Pszichológus? Semmit sem tudott segíteni, mert hiába meséltem el újra és újra a sirámaimat, nem könnyebbültem meg tőle. Aztán pszichiáterhez mentem, aki szorongásoldókat írt fel. Kicsit tompább lettem, nem olyan könnyen felb*ható, de barát az így sem lett. Nulla. És az élethez sem jött meg jobban a kedvem a dilibogyóktól. Valami mégis segített. Megismertem egy értékes embert. Aki nagyon csúnya,hatalmas az orra, gerincferdülése van, de őt nem zavarja. Ízléstelenül öltözködik, de fütyül rá. Feledékeny, szétszórt, nincs nyaralója, se luxusautója. Cikizték az iskolában, sosem volt barátja, rengetegszer került padlóra, de ő ezt nem szégyelli. Sőt, semmit sem szégyell. Meg meri mutatni a sebeit, és a gyengeségét. Ha beszélgetsz vele, érzed, hogy fontos vagy, és a vele való találkozás után feldobottnak érzed magad. Ilyet nekem egy pszichológus sem tudott adni,pénzért, mint amit ennek az embernek a megismerése adott. Űgyhogy járj nyitott szemmel, és ne légy se türelmetlen, se csüggedt! Én is 30 évig vártam, mire egy értékes emberbe bele sikerült botlanom. Az az igazság, hogy a jóindulatú ember tényleg olyan ritka, mint a fehér holló, kb. 6000-ből ha akad egy, és nagyon nagy az esélyed, hogy csak seggfejekkel hoz össze mindig az élet.
2021. júl. 14. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!