Csúnya vagyok, senkinek sem kellek, senkit nem érdekel hogy mi van velem. Teljesen elhatalmasodott rajtam a magány és a depresszió, mit tegyek? Bővebben lent
Én is gyakran érzem magam hasonlóan szarul, de valahogy mindig sikerül kikecmeregni a hullámvölgyekből.
Ami nekem sokat segített, hogy értékesnek érezzem magam, az a kemény munka. Akár mondjuk a tanulásban, vagy a hobbijaimban. Jó lenne keresni valami célt, amiért dolgozhatsz, vagy valamit, amit szeretsz csinálni. Pl. nekem az írás volt ilyen, segített jobban megismerni önmagam, kiadni magamból a gondolataimat, és nagyon jó látni, ahogy folyamatosan fejődöm benne.
Ami még fontos, hogy ne zárkózz teljesen magadba. Még ha nem is állsz olyan közel a barátaidhoz, hogy megnyílj nekik, ha csak együtt lógtok egy kicsit, az is sokat dob a hangulatodon. Biztos vagyok benne, hogyha írsz nekik, szívesen találkoznak veled. Vagy esetleg a szüleiddel is beszélhetsz.
A külsőn meg nem érdemes sokat kattogni, ha nem tudsz rajta változtatni. Persze figyelj oda magadra, az is sokat segít, hogy jól érezd magad a bőrödben. Táplálkozz egészségesen, tartsd rendben magadat és a környezetedet.
Egyébként egy hozzád illő frizura, öltözködési stílus vagy akár a smink is segíthet, hogy szebbnek lásd magad.
De azt azért tudd, hogy nem ez a lényeg.
Remélem hamarosan jobban fogod érezni magad. Lehet, hogy most rossz időszakod van, de ez nem tesz téged értéktelenné 😊
szerintem ez nem annyira orvosi kérdés szimplán félénkebb típus önbizalom hiányos persze szüleidtől kérj tanácsot és ki tudja lehet az orvos is segíthet.
tanácsok amiket írtak egyébként nagyon jók hozzá tennék:
-ha szeretsz online játszani ott is tudsz ismerkedni
-vagy van ez a chatrulette
-találj közös hobbit pl ha a többiek trónok harca rajongók nézz bele és van téma
-vagy foci rajongók tudd meg kinek szurkolnak figyelj oda miről beszélnek
Én itt vagyok 25 évesen kb ugyan ebben a helyzetben nem igazán vannak barátaim nem tudok beilleszkedni társaságba és túl gátlásos vagyok de azért próbálkozom.
A kinézettel hát biztos lehet mit tenni én is próbálkozom de próbálom nem komolyan venni.
Ha úgy van írhatsz és beszélgethetünk pl a filmekről bár mikor el tudok dumálni. pl lopott idő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!