Sokan vannak itt kiégett emberek?
Én fokozatosan jöttem rá, hoyg az élet nem nekem kedvez.
Nem avgyok helyes - nem kellek a nőknek-> sokat próbálkoztam, nagyon
szegyén családba születtem + orbán rendszer - esélytelen kitörni (jó vannak kivételek de az nagyon nagy elmének tehetségnek kell lenni)
Nem látom a jövőmet ebben az országban, a bejelentett kedvezmények csak csókosoknak vagy a jómódú családoknak kedvez akik szintén fideszesek elvből!
Csomó helyre jelentkeztem de egyszerűen nem vesznek fel.25 éves vagyok és nem kellek se gyárba se szupermarketbe.
Összességében mindenben csalódtam az életben, amiben lehet.
Teljesen kiégtem.
Talán régebben azt mondhatnám hogy az voltam. De már kijöttem belőle.
Nem vagyok elrugaszkodva a valóságtól, próbálok a saját szintemen boldogulni.
Ugyan így vagyok én is, azzal a kivétellel, hogy nekem sok kapcsolatom volt már (őszintén szólva engem azok tettek tönkre).
Párkapcsolat nem kell, viszont a többi dolog amit írtál munka stb...az nem ártana.
Csak egy rakás fos ez az ország.
dettó, bár nekem van munkám.. de még a nettó magyar átlagot se keresem meg, pedig vezetői beosztás és 8 ember is tartozik alám.
Én se tudom mi a kiút..
Hű! Az kemény. Nem tudom mi lesz ezzel az országgal.
Sokszor eszembe jut József Atilla, annak a csávónak csak annyi kellet volna, hoyg egy nő stabilan mellette maradjon, de ezt szinte senki nem mérte fel. Ezzel csak azt akarom mondni, hogy már akkor sem volt százas ez a társadalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!