Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Elment mellettem az élet?

Elment mellettem az élet?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok.

Barátnőm nem volt.

Nem rég facebook-oztam és sorra néztem a régi gimis osztálytársaimat. Mindnek párkapcsolata van vagy már házasok és munkájuk van. Szépek csinosak, jó a genetikájuk, boldogok. Van akinél már a gyerek is jön, sőt akik coming out-oltak már azoknak is van párjuk csak nekem nem.

Mindnek van munkája, olyat amit szeret, csak én kuncsorgok gyáraknál betanított munkáért hogy végre tudjak dolgozni!!!

Annak ellenére hogy két szakmám van.

Élet e ez így? Miért van ez? Elment mellettem az élet? De még alig éltem!

Barátaim már nincsenek, mindenki szétszéledt, barátnőzik. Csak én megyek mindenhova egyedül, moziba, kirándulni stb. Ami elméletileg nagyon jól hangzik de rendkívül kiábrándító!

Tanulás-magolás nehézkesen megy. Más meg röhögve megcsinálja.

Tulajdonképpen nekem minden nehézkesen ment az életben, a fogyás a csajozás, a tanulás- ha így belegondolok.

Ha ez karma vagy sor akkor legszívesebben jól megverném a "Jóistent" sokak nevében. Mert bár anyagikban épp hoyg megvoltunk, a létminimum fölött de előre csak nem jutottunk. Az életem eddig vegetáció volt. Szórakozó helyektől félek ( drog, késelések) nem az én világom...

más is érez hasonlóan? Nektek milyen tapasztalataitok vannak?

Én egyébként már teljesen kiégtem, nem érdekel, csak kíváncsi vagyok másnál hogy van ez.

Biztos ronda lehetek.

2021. febr. 18. 08:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
30%
Az élet igazságtalan. Te a kevésbé szerencsések közül való vagy, mert nincs rendes családod és gyökereid, emiatt nincs szociális hálód és a szociális kapcsolataid sivárak. Olyan elvárásokat állítottál magaddal szemben (legyen bnő stb), amik csak a jó szociális háttérrel megáldott embereknek adatik meg. Ők persze azt fogják mondani, hogy ne azt nézd ami a másiknak van, ne ahhoz hasonlítsa magát az ember. Ezt viszont pont amiatt mondja, mert ő is így tesz, magával foglalkozik. Ennek az oka meg az, hogy VAN mivel foglalkoznia. Nem értik, hogxg a sivár életű emberek nem tudnának amúgyse mást csinálni, mint másokat figyelni, mert a saját életük gyakorlatilag nem létezik. Fogadd együttérzésemet kérdező.
2021. febr. 18. 10:30
 12/16 A kérdező kommentje:

Jókat mondsz, én is annak érzem! Bár sokat olvasok de azok csak belső kalandozások... Fizikai életem az nulla és nem tudom hol rontottam el. Tisztára mint Heller-Valami történt című regényében. Minduntalan átpörgetem az életem és nem tudom... az való igaz hogy a családom iylen szempontból nem a legjobb (Csonka család, kicsi, kevesen vagyunk.) De akkor már születésem pillanatában determinálódott ez az egész....

Véleményem szerint ha van isten elmehet a fnbe

2021. febr. 18. 10:40
 13/16 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
52%

Én se innen indultam, még mielőtt sokan azt hiszik, akiknek kb ennyi eszük is van. Hó végén nuku kaja, télen no sakpa, sál, jó csizma, mindig különc voltam, nem voltak barátaim.

:)

2021. febr. 18. 10:50
 14/16 anonim ***** válasza:
81%

Egyébként tényleg nem mindenki boldog, akinek gyereke / családja van. Ismerek olyat, aki terhes volt, a párja csalta, vitatkoztak, veszekedtek, volt sírás, minden.

1 hét múlva meg tették fel a babaváró fotókat, alatta ment a lávcsi és a többi.

A legtöbb ember tele van komplexusokkal, magányos még a nagytömegben is.

Facebookon él a szeretet, mindenki családcentrikus. Ha ismernéd őket, örülnél, hogy nincs ilyenekre gondod.

Gyerekbántalmazás, pontosabban lelki terror is van néhány közegben, és hidd el kiteszik a tökéletes képeket, mindenféle fotózást megjárnak, hogy szépnek lássák őket.

Nem én találom ki ezeket. Családomban is vannak ilyenek. Ezért vagyok magányos. Nincs gyomrom jópofizni velük. Ha kialakul egy hasznos ismeretség, élek vele. Addig nem törődöm senkinek a képmutatásával.

2021. febr. 18. 11:20
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem kell aggódni emiatt, hogy neked nem bír rendesen beindulni másoknak is nem megy így csak nem posztolják ki, hogy nincs barátnőm se munkám és a gyár se vesz fel és osztják szét. Engemmet se vesznek fel pláne betanitót munkára, emiatt egyetemen vagyok már. Barátnő vagy pasi kérdés nálam egyetem utolsó évében jön szó talán, csak ne legyek simp.

Az élet mindig mást fog jelenteni embereként. Nem megyek bulizni és inni, kit érdekel, helyette elmegyek tánconi ott is lehet ismerkedni és riszálni. Egyben tök jó barátok vagytok, voltatok, hogy ha szétszéletnek, amint barátnő kell. Gimis osztályokat, ezért nem fogom kedvelni olyan, mint általános osztályok az se volt végállomás senkinek, barátkozásban pláne. Ha annyira magányos vagyok felcsapok valamit rajzolok, benyomom a wii-n a Just dance-t, karaokézok a mobillal, vrchat-en ökörködök.

Gyerünk már, járvány van. Itt se vesznek fel nálunk senkit német gyárnak nem kell ennyit termelni magyarországi gyárból már oda. Világadósság olyan magas mintha 2. Világháború végén lennénk csak nincs szét bombázva a minden. Húgomnak is csinálja a 2. szakmáját, de mégis nem eszik le neki, hogy itt ezzekel nem fog kelleni már, hangsúly a máron van, ilyen lesz ezzel 2020s évek világszerte.

Igaz én nem csonka családba nyitottam ki a szememet, de láttam nokiás telefont beleállni a parketába egyes napokon vagy hova tünt megint anya. Sírtam miatta, de én direkt elbújtam, hogy tudjam kifog megkeresni még. Kiközösítés általánosan és bully-ik. 30 kiló lement 16 éves koromra gördeszkával és úgy is ettem azért is kaptam az áldás, hogy mi az hogy fogyok.

Egy fontos dolgok megtanulam, hogy érzem a magány, mert ha tényleg nem ismerketem és barátkoztam tiszta szivből, akkor azt se tudnám, hogy van ilyen. Van itt élet akkor is ha másnak semmi az.

2021. febr. 19. 12:00
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Csak az első sort olvastam el és most mondom, hogy nem ment el. 24 éves vagy, még van bőven időd akár mindent előről kezdeni.

26F

2021. febr. 19. 16:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!