Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha valaki gazdag akkor közel...

Ha valaki gazdag akkor közel lehetetlen hogy magányos legyen?

Figyelt kérdés

2021. febr. 16. 19:15
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

magány (főnév)

1. Társtalanság érzése, amikor egy személy boldogtalan, mert egyedül van, vagy távol van a szeretteitől, barátaitól vagy családjától.

2. Az egyedüllét állapota; visszavonult személy életmódja, aki távol él az emberektől, mások társaságától.

2021. febr. 16. 19:33
 12/21 A kérdező kommentje:

9-es

Ilyen alapon mindenkire rá lehet sütni az érdekből.

Pl szép lány érdekből ismerkedsz vele mert felakarod szedni, vagy szórakoztató személyiségű ember érdekből ismerkedsz vele mert elszórakoztat ha éppen unatkozol.

2021. febr. 16. 19:35
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Eloszor is mi szamit gazdagnak? Van kb 1m ft om. Van hol laknom, van autom. Megvan mindenem. Jo allasom van vallalkozasom. Meg sem vagyok boldog. Ha van penzed, vagy megvan mindened, ideig oraig jol fogod magad erezni. Dee a mostani allapotod lesz akkor is. Hidd el nekem.
2021. febr. 16. 19:40
 14/21 A kérdező kommentje:

Egy lakás és autó az még nem gazdag ahogy 1 millió ft megtakarítás sem.

A jó állás mondjuk bruttó 800+ ezer felett már az én szememben már gazdag Magyarországi árszinvonalhoz képest főleg hogy van ház/lakás. Ez a belépőszint amire már azt mondhatjuk gazdag, de persze határ csillagos ég. Vagy persze lehet variálni hogy 200+ milliója van befektetve vagy óriási földek tulajdonosa stb ezek is gazdagok stb

2021. febr. 16. 19:46
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi az összefüggés?
2021. febr. 16. 20:23
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki introvertált, szorongó, végletesen szocifób személyiséggel van megáldva, az nem fog a nullák számától másmilyen lenni. Sőt!!! Lesz lehetősége kihúzni magát olyan érintkezések alól, mint munkahely, nyolcágyas közkorház, vagy mondjuk hamarabb elintézi, hogy magántanuló lehessen. Ergó még jobban el fog magányosodni, mint az a szegény, akik nyolcan laknak egy szobában, és valakik (meg hatványozottan azok ismerősei) mindig épp ugrálnak rajta keresztül, mert egy külön szobája sincs! Társkeresés is hamarabb megy azoknak, akik körül sok ember jön-megy.

Az meg hogy a gazdagra hányan ácsingóznak nem számít, mert a gazdagon is múlik, akar-e valamit.

2021. febr. 16. 23:26
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

"Ha valaki gazdag akkor közel lehetetlen hogy magányos legyen?"

"A gazdag nagyon kis eséllyel."

Mi a f..sznak teszel fel egy kérdést, amikor megvan a véleményed róla?

2021. febr. 16. 23:38
 18/21 anonim ***** válasza:
63%

"bruttó 800+ ezer felett már az én szememben már gazdag"

Hát ha neked ez gazdag akkor nincs miről beszélni.... :D

2021. febr. 16. 23:39
 19/21 A kérdező kommentje:

Magyar árszinvonalon gazdag kezdete igen.

Tudom tudom szerinted magyatországon csak milliárdos gazdag de realitásban vannak szintek amik még azok

2021. febr. 17. 05:49
 20/21 anonim ***** válasza:

Amennyire előny annyira hátrány is lehet a "gazdagság" a magányosság kérdéseben... sőt!

Én azért hajlok rá, hogy itt a magányos/nem magányos a bodogság kérdésébe hajlik. Boldog pedig lehetsz szegényes is, és boldogtalan is lehetsz gazdagon.

2021. febr. 22. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!