Ki töltötte egyedül és magányosan a Valentin-napot?
Figyelt kérdés
2021. febr. 14. 19:17
11/22 anonim válasza:
Én akkor tudtam meg, hogy Valentin-nap van, amikor délután megláttam itt az egyik ehhez kapcsolódó kérdést. Nem vagyok sem egyedül, sem magányos, csak az asszony nincs mellettem.
12/22 anonim válasza:
Gyerekeimmel töltöttem, párom nincs, de nem lamentálok ezen, nem vagyok egy Valentin fan :)
13/22 anonim válasza:
Én... A párom csütörtökön elment Dunántúlra dolgozni,mert erre semmi munka nincs. Úgyhogy elég szomorú vagyok így is. Nem a valentin nap miatt. Hanem mert nem ìgy terveztük a dolgokat.
26N
14/22 anonim válasza:
Én egyedül vagyok, mert a férjem dolgozik.
Nem tartunk egyébként sem Valentin napot, hétköznap is kapok virágot, csak úgy, mindentől függetlenül.
15/22 October15 válasza:
Áh tényleg az ma volt, bocs momentán fontosabb dolgom is volt. Néztem ahogy nem nő a fű, meg cringe-eltem azon, hogy valaki Nagy-Britanniában el akar adni egy yellow anacondat 150 fontért. :D [Könyörgöm kiló áron megéri bakker. XD]
16/22 anonim válasza:
Családommal töltöttem a napot, Valentint meg magasról letojom 🤷♂️ F
17/22 anonim válasza:
Engem elkeserít, hogy mindenki a Valentin napon lovagol, mikor a mai nap igazi ünnepe a Bismarck csatahajó születésnapja. :(
18/22 anonim válasza:
Gyűlölöm a valentin napot, mert egy 30 éves szűz férfi vagyok, aki nem kellett egy nőnek se. A valentin napon átjár engem a gyűlölet, mint Anakin Skywalker-t.
19/22 anonim válasza:
Férjemmel voltam, de sosem Valentin napoztunk, egyikünket sem érdekli különösebben.
20/22 anonim válasza:
Egyedül, nő vagyok. 13-án egyik barátnőm átjött ebédre hozzám, aki szintén szingli, a másik barátnőm meg felhívott 14-én este, úgyhogy támogattuk egymást így egyedülállóként is. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!