Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit csináljak akkor ha folyama...

Mit csináljak akkor ha folyamatosan a halálra és arra gondolok, hogy mindenkinek szebb élete lenne ha én nem léteznék?

Figyelt kérdés

2021. febr. 13. 18:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
De mindegy, nem vitatkozom tovább. Maradjunk annyiban hogy valószínűleg a kérdező nincs abban a helyzetben hogy ne hiányozna senkinek és nekünk most rajta kell segítenünk.
2021. febr. 14. 11:22
 22/27 anonim ***** válasza:

Csak azt mondom,hogy az életnek része az elengedés,mint mikor az állatorvos közli,hogy a házikedvencedet el kell altatni,hogy ne szenvedjen.

Egyetértek,próbáljunk inkább a kérdezőnek segíteni,ha akarja.(Én már meghoztam a saját döntésemet,úgysem jutnánk konszenzusra.)

2021. febr. 14. 11:53
 23/27 anonim ***** válasza:

Cáfold meg a gondolataidat tudatosan. Cselekedj a gondolataiddal ellentétes dolgokat.

Légy mindenki segítségére hogy azért legyen jobb élete mert te segítettél valamiben! Ezt tegyed! Persze a döntést neked kell meghozni!

2021. febr. 14. 14:04
 24/27 anonim ***** válasza:
Isten nem azért talált ki téged,hgoy ilyen gondolataid legyenek. Éld meg önmagad , próbálj keresni értelmet az életednek, szeresd magadat; és próbáld meg az életet /d lehetőségként felfogni, és kihozni tehát a lehetőségekhez képest a maximumot. :):):):):)
2021. febr. 14. 23:29
 25/27 anonim ***** válasza:
*lényeg, hogy ne árts másnak
2021. febr. 14. 23:36
 26/27 anonim ***** válasza:
Remélem, azóta már megoldódott a terápia, hiszen 2021. májusától már én is járhattam személyesen a pszichológushoz.
2022. febr. 14. 11:48
 27/27 anonim ***** válasza:

15-ös! Nálam ez a helyzet, de nem akarok meghalni, majd egyszer úgyis eljön. Szüleim már elmentek (érthető ebben a korban), gyermekem nincs, egy-két barátom csak a saját dolgával foglalkozik (tehát nem is barát). Még a vezetékes telefon 4-5 Ft-os percdíját is sajnálja, annyira CSAK A PÉNZ számít, én pedig utálok írni még messengeren is, megbeszélni dolgokat pedig úgy nem is lehet. Csak akkor tudok valakivel beszélgetni, ha lemegyek az utcára és éppen ismerőssel találkozom (de az nem lelkizés, általában). Már elsatnyultak a hangszálaim, mert nincsenek edzésben, egészen berekedek, mindig köszörülni kell a torkom, ha beszélni akarok.

N71

2022. febr. 14. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!