Mit csináljak akkor ha folyamatosan a halálra és arra gondolok, hogy mindenkinek szebb élete lenne ha én nem léteznék?
6.: Pont azt írtam amire gondoltam. Egyszerűen ez a kijelentés nem állja meg a helyét. Ahogy amúgy a "mindenki fontos" idealista szivárványhányás sem.
Nyilván ebből még nem következik az, hogy rendben akkor öljük meg magunkat elvégre nem azért "kell" élni, hogy másnak jó legyen, de könyörgöm azért ekkora túlzásokat azért ne lőjünk már így ki az éterbe, hogy mindenkinek jobb lenne / mindenki fontos. :D
+ Alapvetően nem tudja ellenőrízni, hogy bárkinek jobb lesz-e ha meghalt mert hát már halott.
Na meg amúgy is "az élet egy játék" márpedig a játékok első szabálya, hogy ha legalább két embert meg tudsz szivatni akkor nem baj ha abból az egyik te vagy. :D
15.: Nincs olyan ember akinek ne lenne családja / barátja? XD Ember ne... pls... menj vissza a Rózsadombra ezzel a baromsággal.
Ennek semmi köze a kérdező önbizalmához. Egyszerűen nettó hazugság / totális fogalmatlanság az amit állítasz. :D
Igen nyilván kevesebb olyan ember van akinek tényleg nincs senkije mint ahányan ezt hiszik de attól még létezik a kategória.
Nem mellékesen attól nem lesz valaki értékes, hogy van családja / barátai, az első egy rajta teljesen kívül álló faktor, a második pedig jórészt abból kvöetkezik, hogy képvisel-e bármiféle értéket. :D Indikálhatja a barátság megléte a relatív fontosságot de nem az okozza. + Az emberiség szempontjából pont lényegtelen az egyes egyed az esetek túlnyomó többségében.
Következésképpen nem mindenki fontos, viszont iiiigen elcseszettnek kell lenni ahhoz, hogy mindenkinek jobb legyen ha meghal az ember. Mármint egészen biztos vagyok benne, hogy volt a világon olyan ember 1945-ben akinek semmi jó nem származott abból, hogy a fura bajszos bácsi meghalt. Pedig ő azért eléggé el volt cseszve.
Kérdező,csinálj valamit,amitől hasznosnak érzed magad.Vagy sportolj valamit,az endorfint termel.Tudom,hogy mondani könnyű,de nincs jobb ötletem.
#15 "NINCS olyan ember aki ne számítana, és akinek a halála ne jelentene semmit!!"
De,van.Nagyon el kell rontani az életedet a dologhoz,de ettől függetlenül létezik ilyen(pl. én).
October 15 A kérdező nyilván a saját környezetére gondolt,nem az egész világra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!