Egyedül is lehet boldog az ember, vagy kellenek barátok, szerelem, család stb.. ?
Figyelt kérdés
Én rájöttem, hogy nem feltétlen kell mindig, hogy legyen körülöttem valaki. Speciel egy jó ideje nincsenek barátaim, de már kezdem megszokni és nem azt mondom, hogy boldog vagyok emiatt, hanem inkább megszoktam. Igazából az is hülyeség, hogy az ember társas lény. A legnagyobb döntéseket az életben egyedül kell meghoznod.2021. febr. 5. 19:15
21/21 anonim válasza:
Kicsit anti szociális vagy. Amivel nincs is nagy gond én is ilyen vagyok de ezt lehet kezelni elég hosszú idő és le kell küzdened rengeteg gátlást magadban és apró lépésekkel haladva vissza térned az életbe. Például egy boltban a köszönésen kívül és az elkoszonésen kívül beszélgess pár szót máris kialakul egy másik emberrel egy bizonyos kapcsolat főleg ha veled egy korú. Mindig lehet tovább haladni többet beszélgetni. Rendszeresen jársz oda kialakul egy szimpátia . Nem nehéz csak győzd le a benned lévő gátlásokat. Nyáron ülj be valahova egy teraszra igyál egy kvt vagy teát vagy amit akarsz és szólj hozzá a pincérhez. ( Egy jó trükk húzz napszemüveget és úgy próbálja beszélgetni könnyebb lesz mind anélkül .. mert ilyenkor nincs a szem kontaktus ami zavarba hozna . Nekem olyan a napszemüveg mint egy álca és sokkal jobban el tudom magam engedni. ) Nem feltétlen kellenek barátok akik folyamatosan körbe vesznek és ott vannak veled. Nekem sincsenek barátaim. És nem is hiányoznak. Sőt imádok úgy el menni vásárolni egy élelmiszer boltba hogy nem találkozok egy ismerőssel se akivel le kell állni beszélgetni. Viszont kell egy társ az ember életêben akivel elvan és bízik benne. Nincsenek barátaim de van 1 párom és 2 gyonyoru gyermekem akiktől teljes az életem. És mindent meg kapok tőlük amire egy embernek szüksége lehet. Szeretet és nyugalom. Ők az én barátaim .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!