A nők lenézik azokat a férfiakat,akik 40 évesen sem rendelkeznek saját lakással?
Igen, csak a szokásos sekélyesség a nők részéről. Az anyagiasság. A pénz.
Nekem ahány társat kereső férfi ismerősöm van, sosem nézte még hogy a nőnek milyen állása van, menyi pénze, milyen háza.
Fura világ ez.
Kedves P.O.C.! Kezdesz uncsi lenni. Igen, így van. Számít az hogy mit értél el egy bizonyos korodra. De ez nem sekélyesség. Mindenki élni és boldogulni akar. Az van, ha tetszik nektek ha nem, hogy a legtöbb nő felfelé választ. Ha ő maga jómódú akkor azért mert nem akar pasit eltartani, ha szegény akkor meg azért, ezt se kell túlmagyarázni. Persze nem mindegyik, mert akkor már kihaltunk volna, szóval mondjuk úgy hogy az okos nők.
De bőven vannak nyomorultak ahol egyiknek sincs semmije, dolgozni se szeretnek, de gyereket gyártani azt igen (magyarokról beszélek most, nem a romákról). A nő szüli egyiket a másik után, a pasas meg közmunkás (vagy az se).
Próbáljátok valahogy feldolgozni, hogy egy nincstelen 30 fölötti férfi nem jó parti senkinek, találhattok nőt, de nem felső kategóriásat, nem a legszebbeket és/vagy jómódúakat.
És könyörgöm ne kezdjétek már megint el azt hogy milliomosok vagytok, csak azért nincs saját lakásotok mert minek...
Benne vagyok pár ilyen facebook csoportban ahol segítséget lehet kérni/adni. Nem tudom hányszor látok olyan kéréseket (magyaroktól) hogy három gyerekük van, de nincs pénzük pelenkára, albérletre, ételre, mikor mire.
Igen, gyártják ezek a szerencsétlenek a gyereket, de még arra sincs eszük hogy legalább az állami támogatásokat kihasználják.
Nagyon veszélyes ez az életstílus. Annyi esze nincs hogy az alapokat megteremtse magának, de csodavárás megy ezerrel meg a világ és mások hibáztatása. Ahelyett hogy kicsit magukba néznének, hogy nekik is tenni kell valamit a jólétért.
Akkor fusson neki mégegyszer a kérdésnek, az aki nem tud olvasni.
Idézem:
A nők lenézik azokat a férfiakat,akik 40 évesen sem rendelkeznek saját lakással?
Én nem rendelkezem lakással, de van egzisztenciám, megvehetek bármit, vannak kocsijaim, meg pénz a bankban, és huszonéve nem a szüleimnél lakom.
Tehát azok a buta lánykák akik számára ha nincs lakás, rögtön mamahotel vagy nincstelen az illető, tudom ajánlani az értő olvasást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!