Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egy nap mindenki megtalálja a...

Egy nap mindenki megtalálja a saját társaságát? Mikor, hogyan?

Figyelt kérdés

Évek óta egyedül vagyok, de senki nem közeledik hozzám, a családomat sem érdeklem és ezt a legkomolyabban írom. Online beszélgetek emberekkel, legtöbbször szórakoztatom vagy megvígasztalom őket, de hamar elfelejtenek és ez fáj. Önmagam vagyok legalább az interneten, de senkit - tényleg - senkit nem érdeklem.

Volt online valaki, aki "szerelmes" volt belém, de sokszor belémütött, kritizált, kihasznált, megcsalt, szakított, most pedig zaklat stbstb és teljesen kiüresedtem, érzelmileg egy roncs vagyok. Nem vagyok szent, viszont tényleg nem vagyok képes másoknak ártani, viszont engem annál inkább érnek bántalmak. Mikor lesz ennek vége?

2020. aug. 28. 20:57
 1/7 anonim ***** válasza:
11%

Biztosan...

Állj meg egyszer egy sètány, vagy egy bevásárlóközpont közepén. Nézd meg, hogy hányan közelìtenek feléd. ;)

2020. aug. 28. 21:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Hidd el, semennyien. De köszönöm a támogatást.
2020. aug. 28. 21:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, azért tenni kell.
2020. aug. 28. 21:14
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
Nem mindenki...
2020. aug. 28. 21:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem törvényszerű. Sőt, ha nem teszel lépéseket, életed végéig várhatod a sült galambot. Lehetsz akármilyen értékes drágakő, amíg nem pattintod le magadról a salakot, amíg nem teszed magadat láthatóvá, senki sem fog a méltó helyedre emelni.
2020. aug. 29. 18:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Megértelek. Én jelenleg is a sötét szobám közepén ülök és teljesen magányos vagyok. Hiába vannak barátaim, hiába vagyok velük sokat mégis annyira magányos vagyok... Nálam ez a párkapcsolat hiányából fakad... :( Beszélgetnék erről szívesen.
2020. aug. 29. 20:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem mindenkinek sikerül igazi barátokra lelni se párra.

Egyedül,igen mióta élek ez a helyzetem. Már egy jó ideje elfogadtam,hogy nekem ez a sorsom.

De azért vannak olyan pillanatok amikor majd belehalok az ürességbe,a szeretet hiányba. De még élek és még egy kicsit kitartok,egyszer igy is ugy is vége lessz.

2020. aug. 29. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!