Miket másoljak, hogy megtaláljam a saját rajz stílusom?
Figyelt kérdés
Animátornak készülök, de egyenlőre az sem tudom, hogy pontosan mi a rajz stílus: az ami egész testett másolás és mások stílusára koncentrálva rajzolunk?
Emberi portrékat fényképről rajzoljak, vagy másnak a stílusát rajzoljam, és úgy alakul ki. Mert úgye pont úgy nem tudom átvenni, csak hasonló lesz, nem?🤔
Szerintetek?
2020. ápr. 24. 22:08
1/6 A kérdező kommentje:
Valamint azt mennyire hátrány ha elég gyakori rajz stílusom van? Mert találtam több oldalt is nagyjából egyforma stílussal.
2020. ápr. 24. 22:12
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
A gyakori rajzstílus alatt mit értesz? Képet tudsz mutatni? Ha anime képeket másolsz, az nem baj, csak a művészeti iskolákban nem nagyon szeretik.
4/6 anonim válasza:
Animációt tanultam, segíteni próbálok.
5/6 anonim válasza:
Alessio Barbubcci
Tony Wolf
Tony DiTerlizzi
Toriyama Akira
Keress rájuk, de pontosan nem tudom, hogy felvételi előtt állsz vagy nem, rajzodat nem láttam, így kevésbé tudok segíteni.
6/6 A kérdező kommentje:
16 vagyok, mért grafikus iskolába vagyok 9.-es.
A gyakori rajzstilus alatt, meg az olyanokét értem mint pl.: itslopez vagy johanna the mad rajzai. Elég sokfélét látol ilyet
2020. ápr. 26. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!