Miért nem tud megérteni senki?
Van egy súlyos betegségem ami ezen a szinten már gyógyíthatatlan (végső stádiumú rákos megbetegedés) és akik tudnak róla, teljesen kifordultak önmagukból.
Az összes barátom elhagyott, szörnyen magányos vagyok.
A szüleim haragszanak rám amiért feladtam, csak azt mondogatják hogy meg tudnék gyógyulni ha akarnék. Képtelenek felfogni hogy nem, be akarnak erőltetni mindenféle hospiceba meg drága, fájdalmas kezelésekre, pedig én inkább szeretnék nyugiban ellenni a szeretteimmel ebben a kis időben. Öcsém szerint ha úgyis annyi nekem akkor bulizzak egy hatalmasat, szervezni akar egy utolsó nagy vakációt nekem, de attól is rosszul vagyok. Régen imádtam bulizni, de most valahogy nem vonz a dolog, nem idegen emberekkel való jópofizásra akarom pazarolni ezt a kis időt hanem olyan dologgal szeretnék foglalkozni ami boldoggá tesz, olyanokkal akiket szeretek.
A lány aki pedig tetszik nekem (elvileg ő is kedvel) pedig tudomásul se veszi hogy mi van velem, elsorozatozik egész nap vagy a barátnőivel plázázik, jó ha tudunk pár sort írni egymásnak naponta.
Az idő meg csak telik és bár a haláltól nem félek, attól rettegek hogy boldogtalanul, egyedül fogok meghalni a 20-as éveim legelején és 5 embert nem tudnék mondani aki eljönne a temetésemre a családon kívül,bár ők is kb kötelező jelleggel csak.
szintén 20 éveimben járok szintén magányos 0 igazi barát inkább csak ismerős aki max rám köszön.
Hoztam pár rossz döntést lehet hogy elkaptam az aids-et
és az is lehet hogy végbél daganatom van.
Csak annyit tudok mondani hogy légy őszinte a családdal mondd el hogyan segíthetnek mi jó neked.
ne gondolj folyton a betegségre mert még jobban belebeszéled magadba.
A lánnyal meg ha ennyire nem érdekled nem érdemes foglalkozni vele regisztrálj társkeresőkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!