Van halottad? ...arra kérdezek rá, hogy van-e olyan halottad, aki...?
Nyilván mindenkinek vannak halottai.
Szülők, nagyszülők, dédszülők stb. Ez tulajdonképpen az élet rendje, és akármennyire is szomorítja el az embert, kénytelenek vagyunk elfogadni ezt a "rendet".
Én most arra kérdezek rá, hogy van-e olyan halottad, aki nem illeszkedik ebbe a kronológiába? Gyermeked, testvéred, osztálytársad, barátod, vagy kollégád stb.?
Ha igen, kíváncsi volnék, hogy mennyi idősen és hogyan halt meg!
Én 12 évesen veszítettem el, az akkor 17 éves, bátyámat. Öngyilkos lett. A Dunába ugrott '98 telén a Margit hídról.
25 voltam, amikor a 35 éves nővérem meghalt. Trombózis miatt. Később a másik tesómnak is lett, valami ritkább genetikai gubanc miatt.
Ebbe a veszteségbe belehalt az anyukám is pár hónap alatt. A kronológia úgymond szokványos, de 25 évesen padlóra küldött.
Bátyám akasztotta fel magát 16evesen
Én akkor 9voltam
A gimiben meghalt egy iskolatársunk balesetben.
Fiatal felnőttként is meghalt egy kortárs barátom, az egyik barátnőmnek meg a szintén korunkbeli férje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!