Szeretetéhség leküzdése?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Lassan egy éve vagyok egyedül és egyre gyakrabban vagyok nagyon szeretetéhes, ami ugye nem a legjobb érzés.
A kérdésem, hogy van itt valaki, aki ezt le tudta már küzdeni? Ha igen hogyan?
2021. jan. 17. 19:04
11/13 anonim válasza:
Aha, én is voltam igy sokáig de letudtam küzdeni.
Csupán csak rakellett jönnöm magamtól, hogy eddig mit csináltam rosszul, vagy mit nem csináltam egyáltalán.
Legyen jó humorod, jó szövegekkel. Azt lássák rajtad hogy te elvagy, és mindig fress.
De talán jobb ha nem csak eljátszod ezt, hanem valóban érzed is. És utána ismerkedj
12/13 anonim válasza:
még mindig a sport a legjobb társaságkereső lehetőzőség!!!
utcai futás,ha városban élsz,utcai sporteszközök megkeresése. most bizony nehéz!
13/13 anonim válasza:
Mindenki felé szeretettel fordultam,aztán azt értem el vele, hogy mindenki kihasznált.Semleges lettem nem fogok senkivel már együtt érezni.A sport igen utolsó az nagyon kell az embernek,felszabadulttá válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!