Miért érzem úgy, hogy örökszűz leszek?
17 éves fiú vagyok. Egész életemben barátságon kívül (bár az sem gyakori) nem volt semmi kapcsolatom lányokkal. Sok ember ennyi idősen már rég túl van az első kapcsolatán, csókon stb, esetleg már a szűzességét is elvesztette. Tudom, ennyi idősen még bőven van időm, meg rengeteg ember van még így ezzel. De nálam az a probléma, hogy el vagyok hízva (bár ez ellen már elkezdtem tenni pár napja), ami miatt kaptam a bántásokat mindig az iskolában, és emiatt önbizalmam nincs, és nem merek kezdeményezni lányoknál, mert úgy vagyok vele hogy amúgy sem tetszenék nekik. Meg még egy elég nagy baj, hogy nem is nagyon merek emberek közé menni jelenleg, tehát nem is járok olyan helyekre, ahol ismerkedhetnék.
Az egyetlen megoldásnak azt érzem, hogy lefogyok, elkezdek kondizni hogy jól nézzek ki (mert amúgy az arcom rendben van), és talán ettől átmegyek egy személyiség változáson, és akkor megváltozik majd ez a dolog. De már valamiért úgy érzem, ez sem segítene rajtam.
Ti mit gondoltok?
"Az egyetlen megoldásnak azt érzem, hogy lefogyok, elkezdek kondizni hogy jól nézzek ki (mert amúgy az arcom rendben van)"
Ezt a részt is megvalósítottam, azóta kb. 30 kilóval vagyok könnyebb, rendszeresen sportolok, most is épp indulok mindjárt a reggeli edzésemre. Illetve elkezdtem sokkal jobban adni magamra, elég egyedi stílusom lett.
Leginkább ezek a dolgok segítettek hozzá, hogy az előző kommentemben leírtak megtörténjenek :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!