Mit kezdjek az életemmel?
Talán mégsem vagy boldog a párkapcsolatodban, a szerelem enyhülni fog, talán el is múlik és ha most nem kapod meg a lelki törődést, később mit vársz.
Egyébként megtudlak érteni, de valami akkor csak nincs rendjén.
A nők hamar leveszik ha sokat picsogsz nekik és megunják,ezért sz@r a kapcsolatod is.
Állj a sarkadra,légy férfi mert a mostani nőd meg fog enni reggelire ha kislány vagy
Most tudom, hogy nagyon le leszek pontozva. Én alapjáraton egy nagyon lelkizős lány vagyok, lehet velem beszélgetni, de amikor egy pasi ilyen stílusban beszél, mint ahogy te írsz itt most , tuti kiakadnék. Ettől a fajta emberi természettől vagyok rosszul. Ember, van tető a fejed felett, azt csinálsz amit akarsz, fiatal vagy.
Nem szeretek ezzel jönni, most csak tanácsadás miatt írom...de másoknak sokkal rosszabb élete van, mégsem nyígnak olyan dolgok miatt amit még kifejezni sem tudnak -mivel mem létezik-.
Sürgősen fejezd ezt be...
Ha evele nem erzed vele magad jol, akkor legyszives ne pazarold az idejet. Tegyel egy szivesseget es kimeld meg a csajt magadtol.
Koncentralj magadra, keresd meg, ami boldogabba tesz. Na cso.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!