Úgy érzem az egész életem egy totális csőd.Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim,barátnőim.A párkapcsolatom unalmas meg az egész életem.Mostanában semminek sem tudok örülni,semmi nem köt le,és semmi nem tud érdekelni.Legszivesebben meghalnék.Vannak persze céljaim de sajnos semmi esélyem hogy azokat megvalósitsam és ebbe már bele törődtem.Annyira szeretnék barátokat de már bele fáradtam hogy bárhol bárkivel próbáltam ismerkedni a beszélgetés egy idő után megszakadt,vagy nem irtak vissza.Nem tudom mit csináljak vagy mihez kezdjek de már kezdek belefáradni az egész életbe. /N2020. dec. 26. 13:03
11/13 anonim válasza:
Szia!! Én is ilyesmi problémával küzdök. Se barátok, se család, a házasságom a padlón...
13/13 anonim válasza:
Én is így sajnáltattam magam😁 aztán inkább olyan dolgokba fektettem a szabadidőm, aminek értelme van, tanulni kezdtem, azóta elvégeztem egy sulit, most meg megyek fősulira és mérnöknek tanulok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!