Vannak még itt olyanok,akik egész évben fönt voltak társkereső oldalon,de egy üzenetet sem kaptak senkitől?
Figyelt kérdés
Még az év elején regisztráltam egy társkereső oldalra.Képet is raktam föl,megadtam a szokásos információkat magamról,amiket ilyenkor meg kell.Viszont üzenetet nem kaptam senkitől,csak páran megnézték a profilomat.Volt néhány nő akire ráírtam,de nem írtak vissza.Ennyit az internetes társkeresésről.2020. dec. 20. 18:15
21/23 anonim válasza:
#20 hát elég okos lehetsz hogy egy internetes társkeresőre költesz pénzt..
22/23 anonim válasza:
Ha meg nem költött volna pénzt, azért okoskodnál, mert "nem tett eleget magáért"
...
23/23 anonim válasza:
Idén kb 20 csajt d ugtam meg tinderről meg badooról, annyi nő van mint a szemét, lehet válogatni is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!