Vannak még itt olyanok,akik egész évben fönt voltak társkereső oldalon,de egy üzenetet sem kaptak senkitől?
Figyelt kérdés
Még az év elején regisztráltam egy társkereső oldalra.Képet is raktam föl,megadtam a szokásos információkat magamról,amiket ilyenkor meg kell.Viszont üzenetet nem kaptam senkitől,csak páran megnézték a profilomat.Volt néhány nő akire ráírtam,de nem írtak vissza.Ennyit az internetes társkeresésről.2020. dec. 20. 18:15
11/23 anonim válasza:
Kérdező, hadd keserítselek el: észre se venném, ha másfél méterről megszólítasz, mert ha egyedül vagyok, pont nem érdekel, hogy ismeretlenek kinek mit beszélnek.
12/23 anonim válasza:
Férfi vagy, te dolgod a kezdeményezés. Ne is csodálkozz azon, hogy nem írnak rád a nők.
13/23 anonim válasza:
Én épp a minap kaptam értesítést egy társkereső oldalról, hogy xy megnézte a profilomat. Nagyon elcsodálkoztam, mert minimum 7 éve nem regisztráltam semmi ilyesmi oldalra. Ezek szerint 7 év alatt 1 ember nézte meg a profilomat lol.
14/23 anonim válasza:
Vagy csak most vezették be az emailes értesítést.
---
Utcán ismerkedni szerintem elég gáz. Én nőként tuti nem bíznék olyanban, aki az utcán talál meg.
15/23 anonim válasza:
Nő volnál és napi 20-30 agyhalott levél és 10 farokfotó után még volna kedved nézelődni random pasik között, akik semmit nem írnak magukról az adatlapjukon azon kívül, hogy "én egy rendes és normális pasi vagyok. Ismerj meg!"
16/23 A kérdező kommentje:
#14 nő vagy és mégis Balázs néven vagy itt fönt?Miért?
2020. dec. 20. 20:43
17/23 anonim válasza:
A tinderen nekem küldeni sem sikerült üzenetet. (Fizetni nem fogok.)
18/23 anonim válasza:
Miért lennék én nő?
Úgy értettem, hogy ha nő lennék, nem bíznék olyanban ...
Tényleg félreérthetően írtam.
19/23 anonim válasza:
Kaptam üzeneteket néha, de mire mentem vele. Májustól novemberig próbálkoztam Tinderen, meg Badoon.
Mindent összevetve volt kb. 40 match, de a többséggel nem igazán haladt a beszélgetés semerre, nyilván, mert nálam sokkal jóképűbb, nagydumás srácok is tucatnyi üzenetet küldtek egy-egy adott lánynak.
20F
20/23 anonim válasza:
Én meg 3 hónapig foskeresőztem és nem lettem gazdagabb 1 lánnyal sem, de a pénztárcám azért fogyókúrázott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!