Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Azzal,hogy a fiatal lányok,nők...

Azzal,hogy a fiatal lányok,nők többsége nemcsak szép,de okos is akar lenni,megnehezítik a férfiak dolgát?

Figyelt kérdés
Sok olyan fiatal lányt vagy nőt ismerek,akik egyetemre készülnek,vagy már oda járnak, vagy már el is végezték azt.Szerintem ez nem feltétlenül jó.Ugyanis így elvárhatják hogy a férfinak szintén legyen egyetemi végzettsége.Az lenne a jó,ha egyenlő arányban lenne a férfiak és nők között az egyetemet végzettek száma,egyenlő arányban lenne a szakmunkás nők és férfiak száma,és egyenlő a 8 általánost végzett férfiak és nők száma.Mert ha mondjuk a lányok közül 10-ből 9-en egyetemet végeznek,de a fiúk közül csak 10-ből 1 végez egyetemet,az már megnehezítheti a párkeresést.

2020. dec. 18. 02:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%
Néhány kérdésnél elgondolkodom, hogy 1920-ban vagyunk, vagy mi a fene? Ha akarsz valamit az életben akkor küzdj meg érte. Egyébként volt egy felmérés, a lányok akik kitűnők azokat magolósnak tartják, a kitűnő fiúkat, pedig tehetségesnek.. Szóval van gond anélkül is, hogy ilyen ötletekkel gyere elő..
2020. dec. 18. 09:41
 12/19 anonim ***** válasza:
83%
Istenem, de ostoba vagy kérdező. Nem azért nem kellesz a nőknek, mert nincs diplomád, hanem mert ilyen baromságokat szeretnél.
2020. dec. 18. 09:44
 13/19 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező te annyira sötét vagy hogy képernyőn keresztül is látszik :DD
2020. dec. 18. 09:50
 14/19 anonim ***** válasza:
83%
#13-nak: Nekem viccen kívül lefagyott a képernyőm pár másodpercre.
2020. dec. 18. 09:53
 15/19 anonim ***** válasza:
19%
A nő küzd mindig a lehető legjobbért. Nem rest bármikor eldobbni nagy "szerelmét" egy jobbért. Majd jön a fal 30 után. Megkeseredve, rettegve számolgatja a szarkalábait és vége a prosti korszaknak
2020. dec. 18. 17:33
 16/19 anonim ***** válasza:
20%

Igen, nagyon megtudják nehezíteni. Jelenleg gimibe járok, idén fogok érettségizni, de nem vagyok valami jó tanuló, tehát nem nagyon reménykedek az egyetemben.

Tavaly kellett csinálni egy videót német órára, amiben egy szituációt kellett eljátszani. Elmentünk egy nyugis helyre, (5-en voltunk) megcsináltuk, és mentünk haza. Hazaúton az egyik csaj elkezdi, hogy "Én huszonx évesen szeretnék férhez menni, de nem akarok olyanhoz akinek nincs diplomája..." Ez engem nagyon elszomorított. A csaj egyébként nagyon jól néz ki, kb. a fél osztály odavan érte.

2020. dec. 18. 22:20
 17/19 anonim ***** válasza:
14%

az mit jelent, hogy valaki okos akar lenni? akkor az lesz, ha akar?

sajnos a közepesen ostoba nők magabiztosságát, a magadfajta, közepesen ostoba férfiak adják, ezekkel a gyagyás elképzeléseikkel, és kérdéseikkel, hogy szentül higgyék, hogy ők akkor most okosak lettek, mert van egy pr-os diplomájuk, meg valami kretén méltatlankodik gyakorin, hogy minek járnak egyetemre.

sweet jesus.

2020. dec. 19. 14:12
 18/19 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Egy értelmes lány/nő nem a végzettséged alapján fog beleszeretni valakibe, hanem az érzései alapján. A lányok alapvetően szorgalmasabbak mint a fiúk, és általában a tanulást is komolyabban veszik ezért nagyobb eséllyel mennek majd egyetemre ami teljesen rendben is van szerintem. Illetve a legtöbb lány nem áll meg 8 általánosnál (tudom vannak ellenpéldák). Nem nehezítjük meg a férfiak dolgát azzal ha egyetemet végzünk, ha egy férfi egyetemet akar végezni megtudja csinálni pusztán akarat kérdése. Sokan manapság azért mennek egyetemre mert szabadabb az oktatás mint gimnáziumban illetve sok féle lehetőség van a kibontakozásra.

Én is tervezek majd egyetemre menni, és ha esetleg az élet úgy hozza hogy szakmunkás lesz a párom akkor az lesz. Nekem az számít ha normális

2020. dec. 19. 20:55
 19/19 anonim ***** válasza:
50%

amugy amit 4-es mondott asszem ":D hiába van 10/9 diplomás egy csak 10/1 diplomás férfi mert csak akkor 1 nő fog találni magának diplomást és a maradék 8 meg lejjebb fogja vinni... vagy nem de hát ez nem a diplomán múlik!

de az meg rajtad múlik hogy diplomás legyél te szerencsétlen...

amugy egy diploma még mindig nem nagy teljesítmény csupán egy kis szorgalom kérdése...

a varázs szó meg hogy csak akar szép és okos lenni gondolom te is az akarsz lenni de gyakorlatban sehogy sem jön össze... nos nőknél sem ne aggodj... amúgy meg sokszor jobban számít a duma és személyiség mint a jóképűség és a végzettség... sőt ez a döntő tényező...

2020. dec. 19. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!