Mennyire gyakran érzitek magatok magányosnak?
Szinte mindennap.
Párkapcsolat terén főként, mert még sosem volt.
Viszont barátok miatt is, konkrétan úgy érzem, hogy nem számíthatok egyik "barátomra" sem. A vírus miatt meg szinte esélyem sincs még egy darabig újak szerzésére..
30 éves koromra nem maradt egy barátom se, évek óta még csak esélyét se láttam annak, hogy barátnőm legyen, úgyhogy valószínűleg ez már így marad életem végéig. Az igazat megvallva, ha jobban belegondolok, mindig is magányos voltam, már eléggé hozzászoktam, tehát nagyjából a 11. hozzászóló nyomában lehetek.
Még a húszas éveim elején is sikerült úgymond barátságokat kialakítanom, bár ezt inkább az egyetemnek tudom be, meg a barátnőket is, azóta viszont sokat változott az életem, és úgy látom, hogy a világ is. Már lehetetlennek látom, hogy akármilyen emberi kapcsolatot is alakítsak ki bárkivel.
Házas vagyok de minden nap érzem a magányt :(
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!