Harmincas single nők, reménykedtek még abban hogy lesz még boldog kapcsolatotok?
Figyelt kérdés
35 N vagyok, még sosem volt kapcsolatom. Így alakult. Talán így is halok meg. De talán nem is veszítek sokat. De néha jól esne ha nőnek érezhetném magam. ~ Ne értsd félre!~2020. dec. 11. 21:06
21/30 A kérdező kommentje:
Nincs rajtuk mit tisztelni! Volt tapasztalatom, és inkább le sem írom, mert annyira alantas! Amúgy meg nem volt jogotok ide ugatni, nem az erősebbik nemet kérdeztem! Na szép álmokat, kifejlett hím egyedek! 😋
2020. dec. 11. 22:34
22/30 anonim válasza:
A rokonain kívül mindenkit megválogathat az ember, ha édesapáddal volt rossz tapasztalatod az sajnálatos, de vannak normális, intelligens, szerethető férfiak is.
Ami meg a jogokat illeti, de, volt jogom ide írni. Ez nem a Cosmo, ahol habzó szájjal lehet gyűlölni a férfiakat. Egyébként amíg nem változtatsz a mentalitásodon nem is lesz párod, maximum nővel, pedig a kérdésedből úgy tűnik szeretnél.
23/30 A kérdező kommentje:
A bátyám volt! Csupa gyűlöletet adott nekem! Félelemben tartott, csak tini voltam. Azzal zsarolt hogy összerugdos. Állandóan szekált, később kiderült hogy egy gyáva kis féreg, aki csak védtelen lánytestvérét tudja bántani. Mindenki másnak a seggét nyalja, nehogy megverjék! Kedveskedik a férfiaknak a faluban, egy csicska lett! Nekem meg azt mondta h agyonrugdos! Illetve kiabálta is. Később arra ösztönzött hogy legyek öngyilkos. Csupa jó érzésekkel vagyok a pasik iránt! 😊😇
2020. dec. 11. 23:00
24/30 anonim válasza:
Attól, hogy a bátyád egy féreg, még nem lesz minden férfi az. Egyébként érdemes lenne legalább néhány alkalommal beszélned egy pszichológussal, sokat tudnak segíteni. Továbbá én a helyedben elköltöznék a faluból. Nem a falu a világ.
25/30 anonim válasza:
#8 Aki betanított munkás és sor mellett robotol az 1 rakás szerencsétlenség?Az igen!Lehet ketté állna a kis himbilimbid ha neked is azt kéne csinálnod!😄Ne ítélkezz!Nem tudhatod miért tart ott valaki.Na az ilyen palikat messzire el kell kerülni.Én sem ezt csinálom de sosem néztem le azt aki segédmunkás vagy betanított munkás stb.Nem attól ember az ember.Pl te aki így gondolkozik felsőbbrendűen kerülendő sokak számára.🙄
26/30 anonim válasza:
Na csak kibújt mi a baj, megint egy idióta miatt idióta az összes. Veled se érdemes foglalkozni
27/30 A kérdező kommentje:
26/ Nem is az volt a kérdésem, hogy ki akar velem foglalkozni!!
2020. dec. 12. 11:40
28/30 anonim válasza:
"reménykedtek még abban hogy lesz még boldog kapcsolatotok?"
De.
29/30 anonim válasza:
Pedig igazad van kérdező. Mind egyszerű, mind bántani fog, csak idő kérdése.
30/30 A kérdező kommentje:
29 Igen, tudom. Ezért jó, ha az embernek, nőnek.. más életcéljai is vannak! 😏
2020. dec. 12. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!