Harmincas single nők, reménykedtek még abban hogy lesz még boldog kapcsolatotok?
Figyelt kérdés
35 N vagyok, még sosem volt kapcsolatom. Így alakult. Talán így is halok meg. De talán nem is veszítek sokat. De néha jól esne ha nőnek érezhetném magam. ~ Ne értsd félre!~2020. dec. 11. 21:06
11/30 anonim válasza:
"Arról nem is beszélve, hogyha a férfiak 90 százaléka nem tetszik, akkor nem hiszem, hogy a férfiakban van a hiba."
Miért? Alapból ők a rondábbik nem, plusz hozzáadod, hogy elmaradott, béna ország, ahol ha valaki rendesen kitörli a seggét, már bzinak kiáltják ki.
12/30 anonim válasza:
Biztosan én mozgok rossz körökben de az én férfi ismerőseim 90 százaléka igényes.
13/30 anonim válasza:
Ott valami más bibi is van, ha 35 éves korodig még sose volt kapcsolatod.
14/30 anonim válasza:
Hát nem tudom, én szegény voltam mint a templom egere, mikor a férjemmel megismerkedtunk. 18 voltam, akkor költöztem el hazulról. Ez nem mostanában volt. De ez abszolút nem jelentett problémát az ismerkedés kapcsan. Van még valami, amit nem mondasz el nekünk szerintem is.
15/30 A kérdező kommentje:
Azt mondtam hogy nem vagyok gazdag, azt nem mondtam hogy nem tudok megélni! Megvan mindenem ami kell! De mindegy, nincs kedvem vitatkozni, önimádó hímegyedekkel! Eleve a nő társaimat kérdeztem, nem pedig az ítélkező kanokat!
2020. dec. 11. 21:53
16/30 A kérdező kommentje:
14/ Ja, hogy neked besikerült akkor most essek hasra?
2020. dec. 11. 21:55
17/30 anonim válasza:
Nemcsak irigy vagy, de buta is. A hozzaszolas arra ment ki, hogy NEM az anyagiakon múlik. Más gond van. Mi?
18/30 anonim válasza:
Jesszusom. A hozzaszolasaid minősítenek kérdező. Én már értem miért nem volt soha pasid. Nem is lesz.
20/30 anonim válasza:
Önimádó, hím, kan pár kiragadott minősítés a férfiakra. Egy normálisabb férfi egy nőben egy gyengéd társat keres, aki szereti őt, és aki szeretnivaló, akivel családot, vagy legalább meghitt otthont tud létrehozni és akivel támaszai lehetnek egymásnak, egy más értékrendű férfi meg egy jó nőt keres akivel kiélheti a szexualitását. Nos nagy eséllyel az első csoport lenne a célcsoport mert az keres tartós párkapcsolatot, ennek a célcsoportnak iszonyat ellenszenves lesz az, ahogyan az ellenkező nemről beszélsz. De akkor leírom nyíltan is, azért nincs párod, mert, bunkó vagy, primitív, válogatós és nem tiszteled a másik nemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!