Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van itt INFJ férfi, aki...

Van itt INFJ férfi, aki szintén esélytelennek tartja bármilyen kapcsolat kialakítását?

Figyelt kérdés

2020. dec. 11. 21:03
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
#20 nem! Semmi köze hozzá. Nézd meg a szépnek titulált csajokat smink és szép ruhák nélkül. Általában átlagosak, még csak nem is szépek. Szerintem a többség nem a külseje miatt introvertált, hanem a személyiség vagy traumák miatt.
2021. febr. 7. 19:36
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, akkor én kivétel lehetek, mert ronda vagyok, és emiatt egész életemben sérelmek értek, és sokkal nehezebben sikerül elérnem mindent, ha sikerül egyáltalán. Továbbá azt látom, hogy a szép embereknek (körülöttem is) könnyebben összejönnek a dolgaik, és tovább jutnak, valamint sokan szeretik őket, holott nem feltétlenül érdemelnék meg a személyiségük miatt. Na mindegy, más világban élünk, máshogy látjuk a dolgokat, ez van, nem érdemes megpróbálni meggyőzni a másikat. :D
2021. febr. 7. 19:49
 23/24 A kérdező kommentje:
Szép emberek alatt szép nőket értesz? Mert egy férfi semmire, se a szépségére, se mások jóindulatára nem támaszkodhat a saját kemény munkavégzése nélkül.
2021. febr. 7. 19:52
 24/24 anonim ***** válasza:
23%
Szép nőkre és férfiakra egyaránt, számomra mindkettő ember. Egy jóképű, jó kiállású és magabiztos férfi szerintem mindenképp megnyerőbb tud lenni akármilyen szituációban, mint egy ronda, önbizalomhiányos fazon. Kutatások is kimutatták, hogy a szép külsejű emberekhez általában pozitív tulajdonságokat társítanak más emberek, pl. hogy valószínűleg okosak, jó erkölcsűek, stb., míg egy ronda ember esetében negatív képzettársítások alakulnak ki másokban, miszerint buták és hitványak. Ezt megerősítő példa, ha megfigyeled, hogy a hírekben is mindig kiemelten foglalkoznak azzal, ha egy szép emberrel történik valami, pl. elrabolták vagy megölték, míg egy kevésbé szép, esetleg ronda ember halála felett kevesebb idegen fogja kifejezni együttérzését, manapság többnyire a szociális médiák felületein. De rengeteg példát írhatnék még, de valószínűleg nem tudsz elfogadni semmit sem, mert, mint írtam, úgy tűnik, hogy teljesen más világban élünk, és más a látásmódunk, véleményünk. Én innentől lezártam a témát. Legjobbakat!
2021. febr. 7. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!