Vannak még olyanok rajtam kívül,akik ha meglátnak a buszon vagy utcán egy csókolózó fiút és lányt,arra gondolnak bárcsak őket is csókolná valaki?
Én is szoktam hasonlóra gondolni. Bár én inkább arra, hogy már több éve egyáltalán nem ismerkedem, mert volt egy durva szakításom, nagyot csalódtam és elfogyott a türelmem párkapcsolati téren, ezért valószínűleg már nem lesz ilyenben részem.
26/F
De nem is annyira nehéz, mint sokan előadják. Oda kell menni és elhívni. Rengeteg lefog rázni, van aki kedvesen, van, aki bunkón, ez ezzel jár. Az a baj, hogy mindenki feladja mert az első 3 próbálkozás nem sikerül. De ez nem így megy, nem fog minden nő tátott szájjal felétek szaladni. Jó ha 10 próbálkozásból 1-2 sikerül.
Amikor szingli voltam és láttam egy szimpatikusnak tűnő párt mindig mosolyogtam egyet magamban és cseppet irigykedtem, de utána fél perccel el is felejtettem. A legnagyobb hiba, hogy a kedved idegenek cselekedeteitől függ.
Úgy sose lesz párkapcsolatod, ha csak nézel és vágyakozol. A jelenlegi helyzet nem éppen alkalmas az ismerkedésre, de élni kell az életedet, eljárni helyekre, foglalkozni olyanokkal, amik érdekelnek és majd lesz valami. A görcsös akarásnál nincs taszítóbb dolog.
23/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!