Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Azoknak a lányoknak,akik...

Azoknak a lányoknak,akik vidékről felköltöznek Budapestre,meg fog változni a gondolkodásuk?Rossz irányba fognak változni?

Figyelt kérdés
Elköltöznek a szüleik házából a vidéki kis faluból vagy városból,Pestre költöznek albérletbe,itt járnak egyetemre,itt helyezkednek el,itt dolgoznak.Nagy esély van rá,hogy az egyetemen vagy munkahelyen,vagy kollégiumban megismernek olyan lányokat,akiknek fontos hogy a fiú jól nézzen ki, legyen pénze,autója,mert különben nem jönnek velük össze?Tehát ők is át fogják venni ezt a gondolkodást mégha korábban nem is gondolkodtak így hogy nézzen ki jól a pasi és legyen jómódú? Vagy így is megmaradnak olyannak amilyenek voltak?Nem befolyásolja őket a többi lány?

2020. okt. 13. 22:23
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Én arra gondolok itt több másik lányt megismernek mint a vidéki kis faluban ahonnan jöttek.Mennek egyik munkahelyről a másikra,keresik a nekik való munkahelyet,sok másik lány munkatársuk lesz,sok másik lányt megismernek az egyetemen,ott vannak a lakótársak,akik szintén lányok,nagy az esélye annak hogy találkoznak olyanokkal akik a pénzre mennek.
2020. okt. 14. 10:16
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Azért az remélem megvan, hogy vidéken nem csak falvak vannak, meg nem csak faluból lehet felmenni Budapestre.
2020. okt. 14. 10:24
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Pesti vagyok, de sosem voltam olyan mint az általad leírt "pesti lányok".
2020. okt. 14. 10:25
 24/40 A kérdező kommentje:
#23 nem mondtam hogy minden pesti lány ilyen,azt mondtam hogy itt nagyobb eséllyel megismerhetjük pénzre menő lányokat mint vidéken.A vidéki kis faluban megvan rá az esély,hogy a rajta kívül ott élő másik 10 fiatal lány is rendes.Itt a 10-nél sokkal több lányt fog megismerni és nagy esély van rá hogy találkozni fog olyan lányokkal,amilyenekkel korábban nem.
2020. okt. 14. 10:31
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Te felfogtad, amit sokan itt írtak neked? Mert nagyon úgy tűnik, hogy elég szelektív a figyelmed.
2020. okt. 14. 10:35
 26/40 A kérdező kommentje:
#22 igen megvan,de vidéki városokra nem jellemző az a rohanás,meg mivel kevesebben laknak ott,kevesebb a bunkó ember is mint itt Pesten.
2020. okt. 14. 10:39
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

Nincs rohanás meg kevesebb a bunkó ember mint Budapesten, hát ez zseniális 😂😂

Lehet hogy számban kevesebb, de arányaiban biztos hogy nem. Ország keleti felén jártál már?

Miskolci ismerősömet konkrétan meg akarták lincselni, mert máshogy mert öltözködni, mint ami "megszokott", Pesten a kutyát sem érdekli, hogy néz ki.

Nyíregyre jött egy dunántúli barátnőm, aki félig sváb, lényegében mindenki furán nézett rá, mert azt hitték, hogy roma vagy nem tudjuk. Szegény kérdezte is tőlem, hogy fogkrémes az arca, vagy elaludta a haját, vagy miért bámulja mindenki?

A rohanást nem is értem, hogy gondolod, itt is mindenki siet a dolgára, max. annyi, hogy mivel nem olyan jó a tömegközlekedés, mint Pesten (jó=sűrű járatok, és bárhova el lehet jutni tömegközlekedve viszonylag kevés sétával is), ezért ha itt is tömegközlekedsz, akkor vagy korábban érsz oda mindenhova, és akkor felesleges sietni, vagy szinte biztosan elkésel, de ilyen "talán pont odaérek, szóval sietek"-helyzetek eddigi tapasztalataim alapján ritkábban vannak, mint Budapesten.

2020. okt. 14. 10:52
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként kérdező, régi falvakból kialakult kisvárosok tudnak a legrosszabb helyek lenni ilyen szempontból. Amolyan Tahófalva.

Mert a falu és a város negatív tulajdonságai is megvannak ezeknek a kisvárosoknak.

Életveszélyesen vezetnek, tülekszenek a boltban, mindenkit kipletykálnak, azon versenyeznek, hogy kinek van nagyobb háza (aztán belebuknak, és jön a csok), van a településen egy-két iskola, óvoda, de amúgy minden korrekt gimnázium, egyetem, munkahely rohadt messze van, de legalább a város zsúfolt is.

Nekünk egy ilyesmi város szélén van telkünk (amúgy Pesten élünk), nagyanyám ott nőtt fel, régen aranyos hely volt, de mostmár teljesen más. Amúgy szerethető város a mai napig, de semmivel sem jobb, mint pl Pesten Kőbánya, vagy a Rákosborzasztó.

2020. okt. 14. 11:33
 29/40 anonim ***** válasza:

Mindezt azért írtam, mert ez is "vidék", de ott lehet arányaiban több ribi van, mint pl Pestlőrincen, ahol néhány nagyon jó iskola van, és a Havannám kívül nem is élnek rosszul az emberek. A középosztálybeli csajok -általában- nem a legnagyobb aranyásók.

2020. okt. 14. 11:37
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

Én vidékről költöztem Pestre, aztán vissza vidékre.

Pont az ellenkezőjét tapasztaltam eddig annak amit írsz, vidéken sokkal felszínesebbnek éreztem az embereket, jobban érdekelte őket hogy ki hogy néz ki, mennyi pénze van... Pesten mintha ez nem izgatná annyira az embereket.

N

2020. okt. 14. 12:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!