Azok a csinos lányok,nők akik nem akarnak összejönni csóró és nem jól kinéző férfiakkal,nekik igazuk van?Vagy elítélendőek?
Hát amúgy egy csomó ilyet olvastam most, hogy a lány kiirja ide, hogy senkinek se kell meg de depressziós vagyok..
De! Nagyon is kell ő sok mindenkinek, csak a brad pitt kinéztű alakoknak nem.. ha jobban megnézed a legkövèrebb, legrondább lánynak is lehetne pasija, amikor csak akarja, ha másra nem is de egy éjszakásra..
Na most ha én akarnám se tudnám elérni hogy még ma este legyen egy partnerem.. van az az opció, csak az fizetős persze.. és még sokan vagyunk igy..
Áá, nem fogja bánni.. ugy fogja fel hogy Te aranyos vagy kedves, stb stb. De nem vagy az esete, ezért magasról tesz rád.
És van a jóképű, helyes, magas, pénzes bla bla bla... Hát elolvad tőle, azonnal szerelmes lesz, a csávó kihasználja (nyilván az ilyen fiúnak 10ből 6lány még bokol is neki csak hogy vegye a lapot, az meg él a lehetőséggel.
Akkor ugy mondom hogy megértsd Te is. Képzelj egy számodra csúnya, előnytelen nőt.. kövér, pattanásos, se melle se segge ( képzelj ide mindent ami neked nem előny) DE! Kedves aranyos, figyel rád, elhiv talizni, vesz neked üdítőt mondjuk..
És képzelj el egy másik lányt, aki fullos, segge is 10/10 es, alakja szeme haja, mindene szép. De ő még 20 masik pasival is beszél és csak kalandot akar, egy éjszakás, semmi több
Ugye hogy egyértelmű melyiket választod.. és nem fogod bánni
Te mi a rossebről beszélsz?
Szerinted egy nőnek (pláne egy jól kinézőnek) kötelező olyan szinten kapcsolatfüggőnek lenni, hogy “jaj hát nem jön be ez a pasi, de nem merem elutasítani, mert mi lesz, ha nem jön másik”?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!