Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Olyan fiú akinek nincsenek...

Olyan fiú akinek nincsenek barátai, magányos azzal egy lány sem jönne össze?

Figyelt kérdés

Az egy dolog hogy így ismerkedni is nehéz, mert nem megyek nagyon sehova. De ha még is találnék lány akivel ismerkedhetek akkor az gond ha nincsenek barátaim? Egyből azt fogja gondolni hogy bolond vagyok?

Jól elvagyok egyedül is, de sokat gondolkozom mit ronhattam ennyire el, de valószínüleg az a gond hogy én nem olyan vagyok mint a többi ember, engem az olyan helyek ahol sok ember van nem érdekel, 1-2 barát és egy barátnővel boldogan el lennék.

2020. szept. 26. 17:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%

Ha majd például összejönnétek és nem mennétek sehova, az is probléma lehetne. (elképzelhető lenne, hogy mivel magányos voltál és nem igazán mentél sehova, ötleted se lenne hova menjetek).

Egyébként nemcsak olyan helyre lehet menni, ahol sok ember van (írtad hogy azokat a helyeket nem nagyon szereted).

2020. okt. 1. 11:03
 12/14 anonim ***** válasza:
10%
100% hogy offolnám az ilyen palit.
2020. okt. 1. 15:15
 13/14 anonim ***** válasza:
49%
Én kedvelem a "magányos-farkasokat". Hozzám hasonlítanak valamennyire
2020. okt. 23. 18:31
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Grat,8as vagyok,fogalmatok sincs mit takar amit írtam...nem is csodálom.
2020. okt. 23. 20:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!