Miért vagyok ilyen szerencsétlen?
18 éves fiú vagyok és még nem volt barátnőm. Életem során 8 alkalommal voltam szerelmes, de mindig olyan lányba szerettem bele, akinek vagy volt barátja vagy más fiúba volt szerelmes.
Miért vagyok ilyen szerencsétlen?
Átérzem,hasonló a helyzet,én 2 évvel vagyok idősebb,és szűz...én is csak felkötni akarom magam...Volt egy kapcsolat amiből lehetett volna valami jó is,hosszantartó,de kampec neki.
Keress rá a neten ezekre,és garantálom a sikert,tuti hogy segíteni fog,nekem is sikerült,neked is működik,ha te kapcsolod fel a lámpát a fűrdőben akkor is ég az égő,meg akkor is,ha ég...
Brian Tracy - főnix szeminárum, ez egy sorozat,motivációk(nem tipikus motivációs video,ez ennél milliószor jobb és hatékonyabb és egyszerűbb)
Muszáj csiszolni a gondolkodásodon,különben odáig jutsz,ahol most vagy...Amennyi tudásod van,az arra volt elengendő.
Brian Tracy - Vonzás törvénye a gyakorlatban (nem vallásos butaság,nyugi)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!