Ki fog eltemetni ha meghalok?
A szagra biztos fel fog figyelni a postás utánna meg hamvasztanak
Bar szerintem nem fogsz ezen gondolkozni halálod után.
Hát mennek a szagra.
Szerinted milyen illatok fognak terjengni a lakásban?
ha csak köszöntök a szomszéddal, azért fel fog tűnni nekik, hogy már régóta nem láttak. nem egy tanyán élsz - gondolom -, látni fogják, hogy nincs mozgás, nem vitted ki a kukát, tele van a postaládád, a függöny ugyanúgy lóg, stb.
talán előbb kopognak, csöngetnek. aztán bekukkantanak az ablakon. visítanak. telefonálnak. érted jönnek. eltemetnek.
Én erre a célra fejelsztettem egy kis weboldalt. Minden nap egyszer be kell lépnem rá éjfélig, ha egy napot kihagyok, küld egy emilt, amiben felkér, hogy lépjek be. Ha arra sem lépek be, akkor automatikusan küld egy előre megfogalmazott levelet a rendőrségnek, benne a helyzet leírásával, a lakcímemmel, plusz egy 6 jegyű számkóddal, ami az ajtóm melletti kulcsszéfet nyitja, így ajtóbetörés nélkül be tudnak jönni hozzám. Nem csak akkor praktikus, ha meghalok, hanem akkor is, ha pl. rosszul leszek, elvesztem az eszméletemet, és nem tudok jelezni. Persze ha elutazok pár napra, vagy olyan programon veszek részt, ahol esetleg nincs net vagy nem lesz módom belépni az oldalra, akkor addig hatástalanítom.
Amúgy 40 éves vagyok és makkegészséges, de sosem árt óvatosnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!