Mi tartott vissza az öngyilkosságtól?
hogy miert fujtam le a kiserletet? hujuj, izgi kerdes..
rájöttem, hogy igazából nem akarom megölni magam. esetleg meghalni. habár azt se, inkább csak nem létezni.
dehat ilyen ez a krva öntudat, néha. bár abbol se sok juthatott ha ide irok épp, raadasul az eksz felhasznalojabol. mindezt azert, mert almatlanul fekve arra gondoltam HmM, MAR MEGOLNI SEM AKAROM MAGAM! DE KAR! aztan beugrott az ongyilkossagrol ez a nyomortanya (márhogy ezt jo szivvel mondom, ugye, nehogymar tul negativ legyek az ongyilkos poszthoz lól)
nos, azt kell mondjam, nem nagyon orulok hogy ezt irom husz perce basszatok meg
Utolsó válaszolónak:
Lehet az őrangyalod volt :)
A haverok, a barátok, ők tartották bennem a lelket. Mély depresszió volt, nehéz volt kimàszni belőle.
Másik visszatartó erő nálam a vallás volt, és azok az emberek, akik sokkal szörnyűbb dolgokat kibírtak már, mégis élnek. Közvetlen környezetemben ismerek nagyon erős embereket.
Az életet nem szabad túl komolyan venni, ezt mondták nekem. Lehet van benne valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!